Galéria

Így vasald ki a ruháidat vasaló nélkül

Forrás:
A hajszárító erre is jó

Ha nagyon sietős a dolgod, elég, ha előkapod a hajszárítódat! Fektesd le a gyűrött pólódat például az asztalra, és kábé 5-6 centiméteres távolságban kezdj el átszaladni felette a hajszárítóval oda-vissza folyamatosan. Meglátod, a gyűrődések percek alatt eltűnnek.

Forrás:
Használd a párát!

Ez a trükk különösen hasznos, ha elutazol valahova, és tudod, hogy az egyik ruhád összegyűrődik a bőröndödben. Amikor elmész zuhanyozni, csukd be az ajtót és az ablakokat, egy vállfára pedig akaszd fel a ruhát, lehetőleg minél közelebb a forró párához. Ez segít elhalványítani a gyűrődéseket, de fontos, hogy utána hagyd kicsit száradni a ruhádat.

Forrás:
Hajvasaló

Ez a készülék nagyon hasznos tud lenni, ha makacs gyűrődés jelenik meg például a pulcsid ujján vagy az inged gallérján. Elég csak néhányszor végigfutni a ruhán vele, de arra figyelj, hogy tiszta legyen, és ne maradjon rajta semmiféle hajápoló készítmény.

Forrás:

Ha több időd van megszabadulni a gyűrődésektől, de nincs otthon vasalód, van egy szuper tippünk. Mindössze egy vállfára és egy szórófejes flakonra lesz szükséged. Akaszd fel a ruhát, majd a palackot töltsd meg vízzel, és a gyűrődött részre kezdj el fújni belőle, de azért ne áztasd el teljesen a ruhát! Ezután hagyd megszáradni, és meglátod, a gyűrődések nagy része eltűnik.