Galéria

A legjobb anyukák a csillagjegyek szerint

Forrás:

A Halak jegyű anyukák kerültek a lista élére: ők általában kiváló érzékkel ismerik fel a gyermekükben a művészi tehetséget, és képesek azt hihetetlen kreativitással ösztönözni. Remekül meg tudják tanítani csemetéiknek, hogyan kezeljék türelemmel és szeretettel a többi embert. Arra viszont nem képesek, hogy megtanítsák nekik, hogyan valósítsák meg az álmaikat, viszont mindenben maximálisan támogatják őket. 


Forrás:

A Kos anyukák elképesztő szervezők: remekül képesek összehangolni a különórákat, szakköröket, tanfolyamokat a gyerek iskolai programjaival. Mindig bátorítják gyermekeiket, és arra bíztatják őket, hogy ne féljenek a kihívásoktól. 


Forrás:

Az Ikrek anyukák nem félnek, ha szóba kerül a szex vagy bármilyen intim téma - ők mindenről jó előre beszélnek a gyerekeikkel. Az ő csemetéik általában remek beszédkészséggel rendelkeznek, abszolút tisztában vannak a világ dolgaival. Ők azok az anyukák, akik mindenki közül a legjobban egy húron tudnak pendülni a gyerekkel, mindegy, hogy az 1 vagy 20 éves. 


Forrás:

A Bak anyukák életük végéig mindent, de tényleg mindent megtesznek a gyerekeikért. Nagyon komolyan veszik a szülői szerepüket, és szigorú szabályokat vezetnek be otthon is. Ám néha a Bak anyukák azok, akikre rá kell szólni, hogy kicsit magukkal is foglalkozzanak, és ne minden percüket a családjuknak szenteljék. 


Forrás:

A Bika anyukák hihetetlenül türelmesek, ugyanakkor a Földön járnak, ám amikor a gyermekeik tinik lesznek, akkor bizony lesznek egymással problámáik. Gondoskodnak arról, hogy gyermekeik felismerjék a szépséget, de néha hajlamosak a túlköltésre - ezt pedig nem szabad átadniuk gyermekeiknek. 


Forrás:

A Mérleg anyukák nagyon békések és kiegyensúlyozottak, fantasztikus légkört képesek otthon teremteni. Ők nem fegyelmezni akarják a gyerekeket, inkább arra törekszenek, hogy barátok legyenek, és úgy oldják meg a dolgaikat. 


Forrás:

A Rák anyukák minden körülmények között megvédik, ápolják, és minden erejükkel gondoskodnak gyermekeikről. Ők mindig ott vannak, ha bátorításra, biztatásra van szükség. A Rák anyukák is partnerek abban, hogy segítsenek kibontakoztatni a kicsik kreativitását. 


Forrás:

Hatalmas szívük van a Nyilas édesanyáknak, és imádnak utazni, így biztos, hogy az ő csemetéik hamar megismerik a világot. Ők azok, akik hagyják, hogy korán függetlenek legyenek a gyerekek, de néha bizony felbosszantják csemetiket a gonosz humorérzékükkel. Nincs annyi szabály náluk, mint a többi anyánál: ők arra törekszenek, hogy gyermekeik élvezzék az életet és a gyermekkort. 


Forrás:

Bármi baj van, a Szűz anyukák mindent megtesznek, hogy megoldják: legyen szó egy rossz égő kicseréléséről vagy a gyermek lelki bajairól. Képesek nagyon nagyon szeretni, ugyanakkor a Szűz anyuka tud nagyon kritikus is lenni gyermekével. Mindig rendezett az otthon náluk, és a rendszerre ösztönzi gyermekét is. 


Forrás:

A Skorpió anyukák megérzései nagyon erősek, sokszor már előbb tudják, mit fog tenni a csemetéjük, mint ők maguk. Nagyon fontos számukra az őszinteség, a lojalitás, és amíg a gyermekük őszinte velük, addig minden rendben van számukra. A családját szenvedélyesen megvédi egy Skorpió anya, szóval jól vigyázz, mit mondasz vagy teszel a gyermekével!


Forrás:

Ők tényleg mindent elkövetnek, hogy mindig nekik legyen igazuk. Fontosnak tartják, hogy csemetéik megtanuljanak segíteni másoknak, és tisztában legyenek olyan mindenkit érintő dolgokkal is, mint a globális felmelegedés. Néha azonban nehezükre esik kifejezni az érzelmeiket: nekik ez az, amit mindig tanulni kell. 


Forrás:

Bár a lista legvégén végeztek, mégis az Oroszlán anyát imádják a legjobban a gyerekek: szeret velük játszani, folyon ajándékokat vesz nekik, ám a saját igényeit a háttérbe tolja. De nem biztos, hogy ezt mindig a gyerekért teszi, mert ő bizony imád versenyezni a többi anyukával is. Bár odavan a csemetéiért, de sokszor csak önigazolást keres bennük.