Galéria

6 dolog, ami a férfiak szerint nem vonzó

Forrás: Ha túl sok a smink

A pasik is tudják, hogy a sminkkel a legszebb vonásaidat próbálod kiemelni, de van egy szint, amit már túlzásnak éreznek. A legtöbb srácnál rendben van a természetes smink (szempillaspirál, ajakfény), de az erős cicaszemek és az alapozó már kevésbé jön be nekik. A kevesebb néha több!
Forrás: Ha túl magabiztos vagy

A magabiztosság szexi, ezért nyugodtan légy büszke magadra, ha olyan téma merül fel, amiben jó eredményeket értél el. De vigyázz arra, hogy ne válj egoistává, mert van az a pont, amitől kezdve ez már idegesítő a pasik számára.
Forrás: Ha nem tudod irányítani a beszélgetést

A randikon legtöbbször a pasik irányítják a beszélgetést, de azt ki nem állhatják, ha csak néhány szavas válaszokat kapnak a kérdéseikre. Van valamiféle bája annak, ha kicsit félénkebb a lány, de azért ne ess túlzásokba. Az pedig pláne nagy negatívum, ha nem dobsz be új témákat vagy elfelejtesz visszakérdezni.
Forrás: Ha mindent jobban tudsz

Senki sem tudhat mindent tökéletesen, ezért egyáltalán nem baj, ha valamit nem jól mondasz vagy csinálsz. A baj az, ha nem hagyod, hogy kijavítsanak, mert meggyőződésed, hogy mindent meg tudsz oldani egyedül. Hidd el, néha épp az esik jól a pasiknak, ha segíthetnek valamiben! 
Forrás: Ha csúnyán beszélsz az exedről

Lehet, hogy csak azt szeretnéd bebizonyítani, hogy egyáltalán nem érdekel az exed, de a pasiknál ez pont ellenkezőleg sül el. Azt sugallod vele, hogy még mindig haragszol rá, és vannak felé elnyomott érzéseid, ami egyáltalán nem szexi!
Forrás: Ha sokat káromkodsz

Mindenki káromkodik. Mindenki! De van különbség aközött, hogy kicsúszik a szádon egy-egy csúnyább szó, és ha minden második mondatod végén ott vírit egy. A pasik számára sokkal vonzóbb az a nő, aki lazán, de szofisztikáltan viselkedik a randikon.
Forrás: Ha folyton panaszkodsz

Mindenki jobban érzi magát egy vidám személy társaságában, ezért semmiképp se teljen a randitok azzal, hogy panaszkodsz a wc előtti hosszú sor vagy a pincér viselkedése miatt. Még akkor se, ha csak őszinte akarsz lenni. Inkább próbáld meg viccesen felfogni; ez már sokkal vonzóbb lesz számára!