Galéria

Ez jellemző rád, ha két csillagjegy határán születtél

Forrás:
Bak-Vízöntő határán (január 16-22.)

Valódi kettőség lakozik benned, és van, hogy nagyon aktív, pörgős személyiség vagy, máskor pedig otthon akarsz ülni teljesen egyedül. Ambíciózus vagy, és egyedi gondolkodásmóddal lettél megáldva: te képes vagy előre gondolkodni, és olyan dolgokat is meglátni, ami másoknak még csak eszükbe sem jut.

Forrás:
Vízöntő-Halak határán (február 15-21.)

Ez egy nagyon különleges kombináció, ami arra utal, hogy kimondottan érzékeny típusú ember vagy. Nagyon jó elemzőképességed van, és a művészetekhez is értesz, de mindent inkább egy kicsit borúsan mutatsz meg. Ha például festesz, szomorú képeket készítesz, ha zenélsz, lehangolóbb dalokat írsz, és így tovább. Nagyon együttérző vagy másokkal.

Forrás:
Halak-Kos határán (március 17-23.)

Valljuk be, egy kissé önfeláldozó típus vagy és imádsz másoknak segíteni. Sőt, valójában a legtöbbször olyan ötleteid támadnak, amelyekkel jobbá teheted mások napját – akár a családodról, akár a munkatársaidról van szó. Viszont legalább ennyire türelmetlen is vagy, és ez nem jön jól a vitáknál sem. Ezen még kell dolgoznod, hogy jobban tudd kezelni a konfliktusokat is.

Forrás:
Kos-Bika határán (április 16-22.)

Gratulálunk, mert egyike vagy a legerősebb 'keverék' csillagjegyeknek! A Kos vakmerősége és a Bika ereje kombinálva segít abban, hogy igazán profi vezető váljon belőled. Ügyesen megoldod a problémákat, és mindenki tudja, hogy rád aztán bármilyen feladatot bízhatnak. Számodra nem létezik olyan, hogy 'megoldhatatlan' és 'lehetetlen'.

Forrás:
Bika-Ikrek határán (május 17-23.)

Szuper hírünk van, ugyanis ez azt jelenti, hogy rendelkezel az Ikrek bájával és a Bika erejével. Nagyon könnyen alakítasz ki új barátságokat, ha pedig munkáról van szó, sosem tartasz szünetet. Ráadásul az érzéseidet képes vagy elhatárolni ettől, így amikor befejezted a melót, stresszelés nélkül tudsz kikapcsolódni a szabadidődben.

Forrás:
Ikrek-Rák határán (június 17-23.)

Ügyesen flörtölsz és kimondottan laza vagy szingliként, párkapcsolatban pedig nagyon elhivatott és gyengéd leszel a pasiddal. Amikor viszont nincs senki az életedben, könnyen morcossá válsz, ami megnehezíti az életedet. Ettől függetlenül viszont nálad jobb barátot keresve sem találhatna senki!

Forrás:
Rák-Oroszlán határán (július 19-25.)

Hajlamos vagy az apróságoknak nagy feneket keríteni, és kis dolgokon is sokáig idegeskedni vagy veszekedni. Viszont emiatt ha valami pozitív dolog történik veled, akármilyen kis apróság is, az nagyon boldoggá tud tenni. Az életed vagy abból áll, hogy egész éjjel egyedül eszel sütit a szobádban magányosan – vagy pedig megállás nélkül bulizol. Az életed biztos, hogy nem unalmas!

Forrás:
Oroszlán-Szűz határán (augusztus 19-25.)

Te egy igazi vezéregyéniség vagy, akire mindig hallgatnak az emberek. Szűzként mindig két lábbal a földön jársz, Oroszlánként pedig tudod, mit akarsz, így épp olyan vezető válik belőled, aki megérti és figyelembe is veszi a többiek érzéseit. Tökéletes társ vagy mindenféle kapcsolatban!

Forrás:
Szűz-Mérleg határán (szeptember 19-25.)

Mérlegként mindig is nehezen tudtál döntéseket hozni, a Szűz oldalad pedig kimondottan szeret elzárkózni mások elől, így nehéz veled egyességre jutni egy vitában. Ugyanakkor nagyon érdeklődő és kedves ember vagy, a párodnak pedig minden kívánságád lesed és teljesíted!

Forrás:
Mérleg-Skorpió határán (október 19-25.)

Mérlegként nagyon nehezen hozol meg döntéseket, de szerencsére mivel félig Skoprió is vagy, ezt nagyon ügyesen meg tudod oldani. Különleges keverék a te személyiséged, hiszen egyszer nagyon bűbájos tudsz lenni, aztán pedig kimondottan cinikus. Nehéz rajtad kiigazodni, az egyszer biztos!

Forrás:
Skorpió-Nyilas határán (november 18-24.)

Te vagy az a személy, aki tényleg mindent képes megcsinálni. Nyilasként nagyon motivált vagy, Skorpióként pedig határozott, így biztos, hogy mindig 110 százalékot adsz bele a munkába. Nem véletlenül léptetnek elő mindig olyan hamar!

Forrás:
Nyilas-Bak határán (december 18-24.)

Te vagy az a típusú ember, aki minden ötletét és célját alaposan megtervezi. Nálad jobb szervezőt nehéz lenne találni, az optimizmusod pedig segít abban, hogy problémák esetén is tovább tudj menni. Mindig a legjobb oldaladat mutatod az embereknek, de meg kell tanulnod elfogadni azt is, ha valaki mégsem kedvel téged.