Galéria

Forrás:

Ha a két fa között lévő férfin ragadt meg a szemed, nagyon sok konfliktusod van, de leginkább csak magaddal. A szerelmi életedre ez negatív hatással lehet, hiszen ha nem vagy elégedett azzal, aki a tükörből visszanéz rád, másokkal sem leszel boldog. De nyugi, ha egy kicsivel több időt szánsz magadra, azzal orvosolhatod a problémát!

 


Forrás:

A koponya

Hajlamos vagy a szorongásra és a túlzott idegeskedésre, aggodalomra, ezért gyakran lemaradsz az élet legjobb pillanatairól, és nehezen találod meg a számodra megfelelő párt. Néha jó az elővigyázatosság, de érdemes kicsit lazábban élned, akár terápiára is eljárhatsz, de a meditáció is segíthet. A partnereddel pedig nyugodtan oszd meg a félelmeidet, hiszen biztos, hogy segít majd abban, hogy optimistábbá válj.

 


Forrás:

A szerelemben az a legnagyobb gyengeséged, hogy elzárod magadat a világtól és hajlamos vagy magadba fordulni. Érdemes nyitnod mások felé, és hiába félsz a csalódástól, kicsit próbálj többet ismerkedni, hogy megtaláld az igazit! 

 


Forrás:

Ha elsőként ezen akadt meg a szemed, gyakran túl magasra teszed a mércét, amit egyetlen földi halandó sem tud megurgrani. Természetesen fontos, hogy legyenek elképzeléseid a szerelmet illetően, de érdemes kicsit nyitottabban megfogalmazni ezeket, illetve fontossági sorrendet felállítani köztük.