Galéria

6 sminktermék, amitől tuti, hogy félsz, de ha elkezded használni, rákattansz! Eláruljuk, hogy vidd fel őket helyesen!

Forrás: Sárga szemhéjpúder

Nem kell, hogy rikító sárgára fesd vele az egész szemhéjadat, azonban az alsó szemhéjadon tökéletesen mutat barnával vegyítve, és csodálatosan nyáriassá és nyílttá teszi a tekintetedet.
Forrás: Flamingó pink rúzs

Azon aggódsz, ha felkened, hogy úgy néznél ki, mint a Sunshine Barbie? Nos, erre van egy jó trükk: válassz fényes textúrájú élénk pink rúzst a matt helyett, ugyanis ettől kicsit kevésbé lesz Barbie-s a végeredmény.
Forrás: Kék szemceruza

Egyetlen trükkje van csupán a kék szemceruzának: mindegy, hogy alul vagy felül húzod ki vele a szemedet, de maradj nagyon közel a szempillasorhoz. Ez teszi titokzatossá a tekintetet. Ezenkívül pedig mindig a királykék árnyalatot válaszd, és a legjobb, ha barna színnel vegyíted.
Forrás: Metálos szemek

Ha nem érzed magad elég bátornak egy arany-, ezüs-t vagy bronzfényű szemhéjkrémhez vagy szemhéjpúderhez, próbálkozz meg a metál rózsaszínnel. Ez kissé visszafogottabb, romantikusabb, de mégis különleges.
Forrás: Élénkszínű pirosító

Ne ijedj meg az élénkszínű pirosítóktól! Nem lesz bohócos a hatás tőle, ha mielőtt felviszed, egy kicsit leütögeted a felesleges port az ecsetről. Miután bemártottad a pirosítóba az ecsetedet, üss vele kettőt a kézfejedre, így sokkal kevesebb szín kerül az arcodra, és pont jól eltalálod vele a kellő mennyiséget.
Forrás: Fluoreszkáló highlighter

Csak azon múlik a sikere, hova viszed fel! Ne tarts tőle, inkább óvatosan tapogasd ki az arccsontodat, és afölé legyezd fel ecsettel a highlightert. Az arccsont felett gyönyörűen mutat akár a legextrémebbnek tűnő metálos highlighter is.