Galéria

Kevésbé ismert romantikus filmek, amiket muszáj látnod

Forrás: Minden út Rómába vezet

Maggie (Sarah Jessica Parker) egyedülálló anya és egyetemi tanár New Yorkban. Az élete viszont mégsem túl fényes, lázadó tinilányával ugyanis közel sem olyan jó a kapcsolata, mint szeretné. Ezért kitalálja, hogy elutazik Summerrel egy olasz kisvárosba, ahol fiatalabb korában rengeteg csodálatos élményt élt át. Itt találkozik össze régi szerelmével, aki azóta is ott lakik, és a váratlan események összehozzák őket. De vajon happy end lesz a vége?
Forrás:

Milly és Jess (Drew Barrymore) gyerekkoruk óta a legjobb barátnők, akik mindent együtt csinálnak. Mindketten megházasodtak, boldogok, és szuper munkájuk van. Az életük viszont a feje tetejére áll, amikor kiderül, hogy Milly rákos, Jess pedig egyszerűen nem tud teherbe esni. A két barátnő folyamatosan támogatja egymást, és együtt győzik le a problémákat, miközben újabb váratlan eseményekre kerül sor az életükben. Megható, mégis szívet melengető történet.
Forrás: Accidental love   A kisvárosi pincérnő (Jessica Biel) élete a lehető legjobban alakul, miután szerelme (James Marsden) megkéri a kezét. Azonban egy elég abszurd balesetet követően egy szög kerül a fejébe, és biztosítás híján nem műtik meg. Az agyi sérülés miatt a személyisége elkezd megváltozni, és a lány élete teljesen megváltozik. Washingtonba utazik, hogy kiálljon a hozzá hasonlók mellett, amikor megismeri a fiatal szenátort (Jake Gyllenhal), aki felkarolja az ügyét. De biztos, hogy jó ötlet belekeverni a szerelmet egy ilyen komoly ügybe?
Forrás:

Brian Gilcrest (Bradley Cooper) hadifelszerelés-beszállítóként dolgozik, egyik munkája pedig éppen Hawaiira szólítja, ahol korábban már dolgozott, még karrierje fénypontján. Ideérkezése során találkozik össze Tracy-vel (Rachel McAdams), akivel korábban együtt jártak, ám a kapcsolatuk nem végződött valami szépen. A nő azóta már továbblépett, gyermekeket szült és megházasodott, a találkozás viszont felkavarja az érzelmeket mindkettejükben. A sztoriban fontos szerepet tölt még be a légierő pilótanője (Emma Stone) is, akivel különleges viszonyba keveredik Brian.
Forrás:

Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) egymással veszítik el a szüzességüket egyéjszakás kaland során, majd évekig sosem találkoznak. Amikor viszont mégis összefutnak, ráébrednek arra, hogy az első együttlétük az egész életükre hatással volt: a srác nőcsábász lett, míg a nő folyton rossz pasikkal jön össze. A helyzetet csak bonyolítja, hogy őrülten vonzódnak egymáshoz...