Galéria

Ezeket akkor csinálja egy férfi, ha tényleg szerelmes beléd

Forrás: 4. Az ideje nagy részét veled akarja tölteni

Persze neki is vannak barátai, akikkel szeret együtt lógni, de az ideje jelentős részében inkább veled szeretne lenni. Akár kirándulni, akár csak otthon pihenni – számára az a fontos, hogy ezt veled csinálhassa.
Forrás: 5. Mindig gyönyörűnek tart

Reggel felkelsz, fáradtnak érzed magad, a hajad is kócos, a pasid meg nem győzi hangoztatni, milyen gyönyörű vagy. Hidd el, nem hazudik, ő tényleg így gondolja! Mi ez, ha nem igaz szerelem?
Forrás: 6. Nem fél megnyílnia előtted

A férfiak nem szívesen beszélnek a gyengeségeikről és félelmeikről, de ha a pasid őszintén megosztja veled ezeket, biztos, hogy odavan érted.
Forrás: 7. Veled együtt hoz döntéseket

Az egyik haverja kitalálja, hogy hétvégén szervezzetek páros randit, ő pedig előbb megkérdezi, van-e kedved hozzá. Sosem hoz úgy döntést, hogy előtte ne beszélne veled, és mindig közli veled, ha esetleg nélküled csinálna valamilyen programot a barátaival.
Forrás: 8. Tudja, mi fontos a számodra

Nemcsak meghallgat téged, hanem oda is figyel arra, amit mondasz. Tudja, ki a kedvenc színészed vagy mi a kedvenc kajád, és időnként még meg is lep ezzel-azzal. Mindegy, hogy ez csak egy szelet csoki vagy virág, a lényeg, hogy téged akar boldoggá tenni vele.