Galéria

Lófarok forevör! 11 gyorsan elkészíthető, de nagyon mutatós copf

Forrás:

Lapozz tovább a copfokért!


Forrás:

A klasszikus lófarok, megbolondítva azzal, hogy hajgumi helyett a saját hajaddal fogod össze. Persze, a hajgumit is elrejtheted, a lényeg, hogy ügyesen egy hullámcsattal rejtsd el a tincs végét.


Forrás:

 Variálhatod a dolgot úgy, hogy egy picit vastagabb tincset fogsz, laza fonatot készítesz belőle és azt tekered körbe-körbe a lófarok tövénél.


Forrás:

Nyugi, nem olyan nehéz ez a frizura, mint látszik. A lényeg, hogy úgy fogd össze a hajad a tarkód alján, hogy mindkét oldalon kihagysz egy-egy tincset, amit azután csavarsz két oldalról körbe a copf körül, miután azt hajgumival rögzítettél. Itt is a tincsek végét hullámcsattal kell rögzítened.


Forrás:

Sokan nem szeretik frissen mosott, esetleg be is göndírett frizurájukat összefogni. Pedig néha nem árt. Már csak azért is, mert lazán a tarkódnál összefogva, elöl néhány tincset 'kifelejtve' irtó szexi lesz a végeredmény.


Forrás:

Hagyományos copfodat dobd fel egy kis tupírral. Egyrészt a fejtetődnél is megemelheted a frizurádat, másrészt magát a copfot is picit felturbózhatod. Fontos, hogy hajfixálót mindenképp fújj rá, hogy ne lapuljon le napközben sem.


Forrás:

Készíts egy laza, teljesen hagyományos copfot a tarkódnál, majd a gumi felett válaszd ketté a hajad, úgy, hogy legyen ott egy kis luk. Ha megvan, a lukon a lófarkadat felfele dugd át, és voilá, kész is vagy!

 


Forrás:

Nagyon mutatós kis lófarok! Oldalt elölről hátrafele haladva sodord össze a hajadat a képen látható módon, majd fogd össze a tarkódnál. Akár mindkét oldalon megcsinálhatod ezt a sodrást, és a hajgumit is eltakarhatod a saját hajaddal.


Forrás:

Hasonló megoldás, mint az előző, csak itt sodrás helyett fonunk. Az ügyesebbek parketta fonát is készíthetnek, de sima tincses fonással is nagyon mutatós lesz a végeredmény. A fonás azonban ne érjen véget a copfnál, a tincsek végéig elmhetetsz, majd ott átlásztó, apró szilikon hajgumival fogd össze. 

 


Forrás:

Ennél a copfnál is fonni kell, ám néhánya centinként gumizd össze, majd kezd újra a fonást, megint gumi, megint fonás. Ez természetesen addig mehet, amíg a hajad hosszúsága engedi.


Forrás:

Az előző frizura lightosabb verziója, két gumival, egy pár centis fonással. Nagyon kócos, nagyon laza, mégis nagyon menő!


Forrás:

Ezt a frizurát bevállalósabbaknak ajánljuk. Elsőre lehet, hogy picit több időt vesz igénybe, de másodjára már menni fog, mint a karikacsapás. Először csak a fejed tetején válassz le egy kis részt és fogdsz össze. Aztán a tarkódnál is, majd úgy fogd össze, hogy a fentebbi copfot is fog hozzá, így ismét egy copfod lesz. Végül a tarkódnál, lent fogd össze a maradék hajad a copffal. Nagyon mutatós frizura, és ha van kedved és időd, akár 3 helyett töpp gumival is kipróbálhatod. Sőt, ha hosszú a hajad, a lófarkadon is folytatódhatnak a kis gumik néhány centinként.