Galéria

Ők Meghan Markle legjobb barátnői

Forrás:

Ő Meghan legrégebbi barátnője: 15 éve vannak nagyon jóban. Janina színésznő: játszott a legújabb Star Wars-filmben, a Vámpírnaplókban és a True Blood-ban. Meghan felnéz a barátnőjére, aki sokat segített a lánynak a weboldala, a The Tig létrehozásában.


Forrás:

A 2000-ben Miss World szépségverseny győztese ma ünnepelt filmsztár, és Meghannal imádják egymást. A lányok néhány éve egy torontói bulin találkoztak, és azóta is elég sokszor összefutnak.


Forrás:

A teniszezőnő és Meghan nagyon jóban vannak: 2014-ben ismerkedtek meg egy jótékonysági sporteseményen, azóta pedig Harry herceg kedvese igyekszik ott lenni Serena minden meccsén, sok csajos programot szerveznek együtt, és gyakran mutatkoznak egymás társaságában.


Forrás:

A kisgyermekes anyuka Meghan stylistja, emellett az egyik legjobb barátnője is.


Forrás:

Meghan évek óta sok időt tölt Angliában, így nem csoda, ha brit hírességekkel is jóban lett az utóbbi időben. A Made In Chelsea reality-sztárja és Meghan többször nyaraltak együtt, és szívesen edzenek is egymás társaságában.


Forrás:

A producernő és Meghan együtt jártak irodalomórára az egyetemen, innen a nagy barátság. Meghan ott volt a lány görögországi lagziján is: ő volt a fő koszorúslány.