Galéria

Katalin hercegné legszebb outfitjei 2017-ben

Forrás: Kezdjük is a mi egyik legnagyobb kedvencünkkel: Katalin és Vilmos novemberben a Royal Variety Performance jótékonysági gáláján jártak, és a hercegné itt viselte ezt a mesés Jenny Packham-darabot.
Forrás: A hercegné rajong a pasztellszínekért: októberben viselte ezt a rózsaszín-fekete Orla Kiely-darabot, ami egy kicsit ugyan, de már láttatni engedi a pocakját. 
Forrás: Katalinhoz közel áll a divat, így jól tudja, hogy idén a virágminták fénykorukat élik. Ez a Prada-ruha, amit még augusztusban viselt, istenien állt a hercegnének!
Forrás: De meg kell hagyni, a levendulaszín is passzol Katalinhoz: ezt a Emilia Wickstead-darabot júliusban viselte a lengyel-német körút egyik állomásán. 
Forrás: Íme egy újabb modern választás a hercegnétől: a berlini útjára vásárolta Katalin ezt a Markus Lupfer-kreációt, amit Prada szandállal viselt. Imádtuk!
Forrás: Napsárga? Miért ne! Katalin kedvvenc tervezője, Jenny Packham alkotta meg ezt a kislányos, ugyanakkor nagyon nőies ruhát. 
Forrás: Vilmos herceg felesége nem túl gyakran visel tűzvöröset, Berlinben azonban láthattuk ebben a színben: a ruha Alexander McQueen, a stílus pedig Katalintól elég szokatlanul bohém. Neked hogy tetszik?
Forrás: Nyár, virágok, egy Erdem-ruha. Mi kell még egy tökéletes naphoz?
Forrás: A szánk is tátva maradt, amikor megpillantottuk a hercegnét ebben a csodás kreációban! A tervező egy lengyel művész, Gosia Baczynska, és Katalin azért tőle választott ruhát, mert Vilmossal épp Lengyelországban jártak. 
Forrás: Szürke tűzpirossal? Imádjuk, és reméljük, hogy Katalin is, aki istenien festett ebben a Gucci-darabban!
Forrás: A színt nagyon eltalálta: Katalin ezt az Alexander McQueen-darabot viselte húga, Pippa májusi esküvőjén. 
Forrás: Egyszerű, de nagyszerű: szerintünk ez abszolút igaz Katalin Catherine Walker-ruhájára, amit húsvétkor viselt!
Forrás: Katalin az éves Portrait Gálán viselte ezt a Temperley-kreációt. A zöld is remekül áll neki!
Forrás: A franciaországi brit nagykövetség vacsoráján viselte a hercegné ezt a szó szerint mesebeli Jenny Packham-ruhakölteményt.
Forrás: Katalin februárban, a BAFTA filmes díjátadójára ebben az Alexander McQueen-szettben érkezett, és őt látva mindenkinek elakadt a szava. Ez ám a darázsderék!