Galéria

Ezekkel vonzhatod be a szerelmet az életedbe

Forrás:

Úgy tartják, a rózsakvarcnak különleges ereje van a szerelem terén, ugyanis ha mindig magaddal viszed a táskádban, előbb-utóbb bevonzza az életedbe az Igazit. Érdemes adni neki egy esélyt!
Forrás:

Hallottál már erről valaha? Ennek lényege, hogy egy táblára felragasztasz különböző dolgokat, amiket el szeretnél érni az elkövetkező időszakban. Mivel te a szerelmet keresed, neked ezzel kapcsolatban érdemes keresgélned. Lapozz végig régi magazinokat, és vágj ki belőlük olyan dolgokat, amikre te is vágysz: egy csokor virágot, egy csókolózó párt a tengerparton, egy romantikus vacsorát... Azzal, hogy minden nap látod, bevonzod ezeket az életedbe.
Forrás: 3. A színek ereje

A színpszichológia szakértői szerint sokkal több múlik egy jól megválasztott árnyalatú ruhán, mint azt gondolnánk! Ők úgy vélik, hogy a férfiak jobban érdeklődnek azok iránt, akik pirosat viselnek a randikon; ezt pedig már számos kutatással be is bizonyították. Fogadd meg a pszichológusok véleményét, és viselj pirosat, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe!
Forrás:

A Feng Shui szerint létezik több módszer is, amivel képes leszel bevonzani a szerelmet az életedbe. Az első lépés, hogy szabadulj meg minden olyan dologtól a hálószobádban, ami elvonja a figyelmed a szerelemről; például a szennyes ruháktól. Ezt követően helyezz el olyan holmikat , amik a romantikára utalnak. Például gyertyákat, egy szívecske alakú párnád vagy olyan dísztárgyat, amiből kettő van (utalva ezzel a párokra). Ugyancsak javasolják, hogy a szekrényedbe akassz fel egy-két üres fogast, jelezve ezzel, hogy van hely az életedben valaki más számára.