Galéria

A legidealistább csillagjegyek

Forrás:

Amellett, hogy idealista vagy, az optimizmus is jellemző rád. Amikor mások már rég feladták a küzdelmet, te akkor is tovább teszel a siker érdekében. Mivel vezető személyiség vagy, könnyen ráveszel másokat is arra, hogy jót tegyenek. Energikus, segítőkész, lojális – ezek a tulajdonságok szintén jellemzőek rád.

 


Forrás:

A DNS-edbe van kódolva, hogy jobb hellyé változtasd a világot és ezért mindent meg is teszel. Nyitott vagy az új ötletekre és szeretsz jótékonykodni, másokon segíteni. A természetvédelemre is sok időt fordítasz. Kedvenc feladatod az ötletek megvalósítása.

 


Forrás:

Mindig megpróbálod másokban meglátni a jót és feltétel nélküli szeretettel árasztod el a közeli ismerőseidet. Az önzőség rendkívül távol áll tőled, viszont gyakran annyira megfeledkezel magadról, hogy mások kihasználnak.

 


Forrás:

Könnyen kitalálod, mi a legrövidebb út a célig. A jövőben szeretsz kalandozni és fontos számodra, hogy a gyermekeid olyan világban éljenek, amilyet megálmodtál. Alapvetően is keményen dolgozol, de ha van egy nemes cél, azért még többet teszel.

 


Forrás:

Ha valakivel tiszteletlenül vagy egyszerűen gonoszan viselkednek, nagyon fel tudod húzni magadat, hiszen empatikus vagy. Ettől függetlenül javíthatatlanul optimista is, bízol abban, hogy összefogással mindent sokkal jobbá lehet varázsolni.