Galéria

5 dolog, ami miatt sokan akkor is félrelépnek, ha szerelmesek a párjukba

Forrás: Hiába a szerelem, ha az egyik fél nem elégedett önmagával vagy jobbnak tartja a párját, gyorsan kialakulhat egyfajta kisebbségi komplexus. Az érvényesülést, a visszaigazolást pedig a megcsalásban látják. Szinte minden apró érdeklődés hatására képesek kitörölni magukból a hűség szót, mert így akarják a kisebbségi komplexust csökkenteni!
Forrás: Egyes emberek a fétiseik vagy a párjuk előtt szégyellt vágyaik miatt lépnek a tiltott ösvényre és érzik úgy, hogy néha muszáj más ágyába bújniuk. Ezek az emberek valóban nem szerelemet vagy hosszú távú viszonyt keresnek, mindössze egy időre szeretnének kiadni magukból mindent, ami bennük van.
Forrás: A tiltott gyümölcs a legfinomabb - tartja a mondás. Bizonyos emberek kicsit azokhoz a gyerekekhez hasonlíthatóak, akik nem kaphatják meg, amit szeretnének, ezért inkább titokban elveszik azt. Nos, ebben az esetben is erről van szó. Bár szerelmesek és boldogok, a szabadságukat és a vadászösztönük feladását sem hajlandóak csak úgy feladni. Ha pedig valamit nem szabad, rögtön akarják majd...
Forrás: Vannak, akik bolondulnak a szerelmükért és a kapcsolatukat is boldognak, kiegyensúlyozottnak érzik, ám ettől függetlenül felsőbbrendűnek érzik magukat, olyannak, akiknek joguk van mindent megkapni, amit akarnak. A hűséget inkább láncnak, börtönnek élik meg, amit így próbálnak semmissé tenni. És ha a másik még csak meg sem tudja, mi baj lehet? - gondolják ők...
Forrás: Nem is olyan kevés azoknak a száma, akik gyerekként éltek meg olyan traumát, amiről akkor még nem is gondolták volna, hogy egyszer saját párkapcsolatukban tükröződik vissza. Ezeket leginkább a szülők viszonyára lehet visszavezetni, ahol az egyik fél lépett félre és aminek valamilyen módon, de tanúja volt gyerekként. Ezek nem megfelelő feldolgozása, vagy a szülőkkel való beszélgetéseknek a hiánya hasonló hűtlen magatartást eredményezhet a felnőttkori párkapcsolatokban.