Rendelés, ami újra és újra megmentett az éhhalál előlA már említett ipari parkban nem igazán volt más lehetőségem, mint hogy folyton rendeljek magamnak valamit. Igaz, volt a cégnek egy kis konyhája, ahol az otthonról hozott ételeket is fel lehetett melegíteni, de mivel a többiek sem nagyon hordtak magukkal otthonról ételt, így én sem akartam kilógni a sorból. Így utólag nem is értem miért. Nagyjából 3 hónap alatt kipörgettem az összes rendelős éttermet, amely a kerületbe szállított, az ebédem pedig napjában véve átlagosan 1500 forintba került. Ez minimum 30 ezer egy hónapban, és hát elég hamar meg is lehetett unni az ételeket. Nem találtam gazdaságosnak és túlzottan egészségesnek sem a házhozszállítás egyetlen módját sem. A kollegáim sokszor rendeltek egy hétre előre, azok az ételek pedig cseppet sem voltak számomra bizalomgerjesztők, hogy finoman fogalmazzak. Szerencsére a cég egy idő után jobb helyre költözött, s ezzel együtt az étkezési szokásaink is megváltoztak a szervezetben.