Galéria

Sztárok, akiknek 2017-ben született gyermekük

Forrás:
Melissa Rauch

Az Agymenők Bernadette-je december elején szülte meg első gyermekét, és most repdes a boldogságtól. Korábban már volt egy vetélése, így nagyon izgult kislánya egészségéért, de szerencsére minden jól alakult a terhessége során.
 

Forrás:

A 2017-es év nagyon boldogan zárult Szabó Zsófiék életében, ugyanis december elején megszületett a várva várt gyermekük!
Forrás:

A 10 dolog, amit utálok benned sztárja is anyuka lett idén: nem sokkal a szuper bejelentés után egybekeltek férjével, és november végén már meg is érkezett a kisfiú!
Forrás:

A Glee egyik sztárja, Matthew Morrison is apuka lett! A színész kisfia októberben született meg, a család pedig nem is húzta az időt, rögtön megmutatták a kisbabát az egész világnak.
Forrás:

Szeptember első napján érkezett meg Serena Williams első gyermeke, a kislányt pedig rövidesen megmutatta az Instán is. Később arról is mesélt, hogy komplikáció lépett fel szülés közben.
Forrás:
Mark Zuckerberg

A Facebook alapítójának augusztusban született meg a második lánya, így most már nem is kérdés, hogy a nők vannak túlerőben a családban. Nagyon cuki volt az első családi fotójuk!

Forrás:
Ian Somerhalder és Nikki Reed

Hollywood egyik legszebb párosa is szülői örömök elé nézett idén, s augusztus elején megszületett az első gyermekük. A kicsi a Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet kapta, de még azóta sem mutatták meg a nyilvánosság előtt.

Forrás: A színész sokáig titkolta, hogy a felesége várandós, de a paparazzik elől nem tudta elrejteni örökre. Kisfiuk júniusban született meg, így már kétgyermekes apuka lett Joseph.
Forrás: Cristiano Ronaldo

Ha valaki, akkor a focista biztosan nem unatkozott az idei évben. Ronaldo ikrei nyár elején születtek meg egy béranyától, majd novemberben barátnője, Georgina Rodriguez is életet adott közös lányuknak.
Forrás:
Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Június végén lett anyuka a 30 éves modell, aki egy kisfiúnak adott életet! A páros rögtön meg is osztott egy cuki fotót az új családtagról.

Forrás:

A június népszerű volt a sztárbébik körében, ugyanis George és Amal ikrei is ekkor jöttek világra. Azóta az apuka rengeteget beszél a gyermekeiről!
Forrás:

A magyar híresség kisfia idén éppen anyák napján jött világra, néhány hónappal később pedig megmutatta Instagramon a kis Kristófot! Gyönyörűek!
Forrás:

A New Girl sztárja év elején jelentette be, hogy ismét babát vár, tavasszal pedig meg is született a kisfia, Charlie Wolf.
Forrás:

Április végén érkezett meg tinikorunk kedvenc énekesnőjének, Ciarának az első gyermeke. A család büszkén jelentette be, hogy megszületett a kis Sienna!
Forrás: Irina Shayk és Bradley Cooper

A gyönyörű sztárpár két éve volt együtt, amikor márciusban megszületett első közös gyermekük. Azóta többször is láthattunk róluk fotókat!
Forrás:

A Csodanő megtestesítőjének idén született meg a második kislánya, Maya! A színésznő egyébként már a Wonder Woman-film forgatásán is babát várt, mégis profiként forgatta le a jeleneteket!
Forrás:

Tinikorunk egyik legnagyobb szerelme idén kétszeresen is apuka lett! Első gyermeke még 2015-ben jött világra, márciusban pedig megszületett a kislánya is.
Forrás:

Február végén megérkezett Natalia Portman kislánya is, aki az Amana nevet kapta!
Forrás: Pharrell Williams

A zenész életében tripla boldogság köszöntött be, miután január elején megszülettek a hármasikrei! Ez azért tényleg nem semmi!
Forrás:

Az évet pedig január elején Janet Jackson nyitotta meg azzal, hogy 50 évesen megszületett az első gyermeke!