Galéria

Csillagjegyek legnagyobb tanulságai 2017-ben

Forrás:
Kos

Idén meg kellett tanulnod, hogy bizonyos emberek csak rövid ideig maradhatnak az életedben. Megtapasztaltad, hogy elbúcsúzni nagyon nehéz, de néha elkerülhetetlen. 2017-ben végre arra is rájöttél, hogy el kell engedned a múltadat, hogy jobb jövőt álmodhass meg magadnak.

Forrás:
Bika

Megtanultad, hogy hiba visszatérni a múltadhoz, és hogy az exeiddel nem véletlenül szakítottatok. Rájöttél, hogy muszáj előre tekintened ahelyett, hogy folyton a régi emlékeidhez ragaszkodsz.

Forrás:
Ikrek

Megtanultad, hogy a szerelem rengeteg erőfeszítést igényel. A párkapcsolat könnyen megcsúszhat a legapróbb dolgokon is, ha nem vigyázol rá eléggé. Rájöttél, hogy csak akkor lehet egy szerelem hosszú távú, ha MINDKETTEN keményen dolgoztok érte.

Forrás:
Rák

Idén rá kellett jönnöd, hogy egyes kapcsolatok – legyen az baráti vagy szerelmi – nem tarthatnak örökké. Megtanultad, hogy nagy erő kell ahhoz, hogy elsétálj valakitől, akit egykor nagyon szerettél. Ugyanakkor ez lehetőséget adott arra, hogy megtapasztald, egyedül is képes vagy megállni a talpadon.

Forrás:
Oroszlán

2017-ben megtapasztalhattad, hogy nincs azzal semmi baj, ha az életed egy későbbi szakaszában talál rád a szerelem. Mindenki a saját tempójában halad, és nem vagy attól még kevésbé sikeres a barátaidhoz viszonyítva, mert jelenleg nincs párkapcsolatod. Rájöttél, hogy az élet többől áll, mint a szerelem keresése.

Forrás:
Szűz

Idén alaposan megtanulhattad, hogy ha valaki flörtöl veled, még nem biztos, hogy randizni is szeretne. Megtapasztaltad, hogy a majdnem kapcsolatok legalább annyira össze tudják törni a szívedet, mint egy valódi szakítás...

Forrás:
Mérleg

2017-ben végre megtanultad, hogy nincs azzal semmi baj, ha néha igenis önző vagy. Nem egészséges, ha te mindenkinek csak adsz és adsz, anélkül, hogy bármit is visszakapnál ebből. Sokan kihasználtak már az életed során, de idén végre rájöttél, hogyan állj ki saját magadért.

Forrás:
Skorpió

Megtapasztaltad, hogy az emberek változnak, és van, hogy a szerelem elmúlik. Sajnos azt is meg kellett tanulnod, hogy néha azok a személyek okozzák a legnagyobb fájdalmat, akiktől sosem vártad volna...

Forrás:
Nyilas

Rájöttél idén, hogy a barátság extrákkal típusú kapcsolatok nem is olyan egyszerűek, mint a filmekben. Nehéz megakadályozni, hogy érzések alakuljanak ki benned egy olyan személy iránt, akivel fizikai kapcsolat van közöttetek. Megtanultad, hogy bár a szex és a szerelem két külön dolog, gyakran összekapcsolódnak egymással.

Forrás:
Bak

2017 volt az az év, amikor rájöttél, hogy igenis jó érzés megnyílni mások előtt, ha végre megtalálod azt a személyt, aki mellett önmagad lehetsz. Kockáztatnod kell, hogy szerelmes lehess, de mindez megéri, mert így tanultad meg magadról, hogy mégsem vagy olyan érzelemmentes, mint hitted.

Forrás:
Vízöntő

Meg kellett tapasztalnod, hogy az emberek nem mindig bánnak veled úgy, ahogyan te velük. Sajnos nem fog mindenki annyira kedvelni sem téged, ahogyan te kedveled őket. Megtanultad emiatt, hogy ha egy kapcsolat egyoldalú, és az érzéseidet nem viszonozzák, muszáj továbblépned.

Forrás:
Halak

Megtanultad idén, hogy óvatosabban kell megválogatnod, kiben bízol meg. Néhány ember ugyanis profi módon tud hazudni, neked pedig muszáj figyelned a furcsa jelekre, különben sokszor törik még össze a szívedet.