Galéria

4 tipp, hogy jobb legyen a kapcsolatod a testvéreddel

Forrás: 1# Szervezzetek több közös programot! (Még ha az elején nyögvenyelősnek is tűnik...) Így egymás életében még aktívabban részt vehettek, és bőven akadnak majd olyan témáitok, amiket szívesen beszéltek meg kizárólag egymással.
Forrás: 2# Érdeklődj gyakrabban a hogyléte felől! Kezdeményezz néha egy-egy őszintébb beszélgetést: kérdezd meg, igazából hogy van! Melyek a mindennapos feladatai, gondjai, élményei! Közelíts felé finoman, őszinte érdeklődéssel!  
Forrás: 3# Ajánld fel a segítséged! Akár mindennapos apró dolgokban is! Így többször egymás látókörébe kerültök, tudni fogjátok, hogy mit csinál, mire vágyik vagy épp milyen passzban van a másik. Hidd el, az adok-kapokon keresztül jobban megismerszik a másik ember, és máris nem tűnik majd olyan távolinak!
Forrás: 4# Használd a social médiát! Nyiss egy beszélgetést például a Messengerben vagy a Viberen, amin keresztül naponta infót cseréltek egymással! Nem kell nehéz témákra használni, mindösszesen arra, hogy leírjátok kivel mi történt aznap, esetleg küldtök egymásnak egy-egy fotót, vicces képet vagy linket, amiről aztán tudtok beszélgetni. Hosszú, de eredményes út ez a közeledéshez, meglátod, nem fogod megbánni!