Galéria

Ezt árulja el a kapcsolatotokról az, mivel lep meg a párod karácsonyra

Forrás:

Gondolt rád, az biztos, azonban nem feltétlenül te vagy álmai nője. Ez az ajándék nem túl személyes és nem is kell rajta sokat agyalni. 

 


Forrás:

Valamiért el szeretne kényeztetni, de ez az ajándék sem túl személyes, hacsak nem egy nehezen beszerezhető dologról van szó.

 


Forrás:

Téged tart az ajándékának és szexuálisan nagyon erős vonzalmat érez irántad. Az nem derül ki belőle, mennyire gondolja komolynak a kapcsolatotokat.

 


Forrás:

Szeretne gondoskodni rólad, időt akar veled tölteni és boldoggá szeretne tenni. Ez szuper hír!

 


Forrás:

Ez a legaranyosabb ajándék, amit csak kaphatsz, ráadásul nagyra értékeli a kapcsolatotokat a párod, ha rászánja az időt.

 


Forrás:

Ez tényleg bármi lehet, amire még álmodban sem gondolnál – de nem a jó értelemben. Vagy nem volt ideje venni valamit, vagy egyszerűen béna az ajándékok kiválasztásában. Az is előfordulhat, hogy nem ismer eléggé.

 


Forrás:

A fotók és albumok arra utalnak, hogy szeretne veled együtt nosztalgiázni és maximálisan megbízhatsz benne.

 


Forrás:

Például vesz egy kondibérletet, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Vagy meglep pár kényelmetlen csipkecsodával, mert nem tetszenek neki a fehérneműid. Eléggé önző és törtető, érdemes átgondolni a kapcsolatotokat.

 


Forrás:

Praktikus ajándék, de viszonylag személytelen. Ettől függetlenül időt szánt a választásra és valószínűleg sokat gondolkodott azon, mit vegyen.

 


Forrás:

Szeretne lenyűgözni, azt gondolja rólad, hogy elképesztő ember vagy.

 


Forrás:

Még ha nincs pénze, akkor is összedobhat egy vacsorát vagy megmasszírozhat. Ugye mondanunk sem kell, hogy ilyenkor mi a teendő?