Galéria

Forrás:

Ebben a filmben rengeteg világsztár szerepel, és ahogyab azt már a Nem kellessz eléggében megszokhattad, úgy itt is különböző történeteket ismerünk meg, amelyek végül összekapcsolódnak – ezúttal viszont szilveszter idején!
Forrás:

Az első Szex és New York-film egy része épp karácsony és szilveszter körül játszódik. Kimondottan megható lett az a rész, amikor Carrie felhívja Mirandát, hogy átmenne hozzá. Ha nem emlékszel már rá, épp itt az ideje, hogy megnézd a filmet!
Forrás:

Nem tudtuk kihagyni a listáról az egyik legnagyobb kedvencünket, hiszen Bridget története épp karácsony és szilveszter környékén veszi kezdetét.
Forrás:

Négy ismeretlen ember összetalálkozik egymással szilveszterkor, és megfogadják, hogy egy családként segítik egymást mostantól. Készülj, mert ebben a filmben komédia és dráma is lesz bőven!
Forrás:

Noha a filmnek csak egy rövid része játszódik karácsony idején, mégis javasoljuk, hogy nézd meg ezt a megható történetet! Egy kutyusról szól, amely négy különböző életet él le, míg végül megtalálja azt a gazdit, akit a kezdetektől fogva keresett...
Forrás:
A galaxis őrzői 2.

Az első részből megismert csapat ismét visszatér, csakhogy most viccesebbek, mint korábban! A folytatásban megtudhatjuk, valójában ki Quill apja, de az igazi fénypont bébi Groot lesz.

Forrás:

Jöhet egy kis borzongás szilveszter éjszakájára? Akkor mi Stephen King klasszikusát ajánljuk neked, a 2017-es változat ugyanis nagyon izgalmas lett!
Forrás:

Ryan Reynolds idén is bebizonyította, hogy megállja a helyét vígjátékokban, ez a film ugyanis az elejétől a végéig fergeteges komédia!