Galéria

2017 legszebb kismamái

Forrás: Czippán Anett csodaszép kismama volt: a műsorvezető idén a második babájával volt várandós, aki november végén meg is született. 
Forrás: Szeptemberben derült ki, hogy sok évnyi próbálkozás után Kapócs Zsóka állapotos lett. Zsóka nagyon csinos kismama, a pici pedig 2018 első felében érkezik majd. 
Forrás: Szabó Zsófi fantasztikusan viselte a babavárást: a fiatal műsorvezető végig dolgozott a várandóssága alatt, alíg hízott néhány kilót és végig elképesztően csinos volt. Zsófi kisfia, Mendel december elején látta meg a napvilágot!
Forrás: Irina Shayk és Bradley Cooper kislánya tavasszal született meg, és bár addig nem készült túl sok lesifotó a pocakos Irináról, az a kevés kép, amit láttunk róla, mind az bizonyítja, hogy a modell gyönyörű és szuperstílusos kismama volt!
Forrás: Jessica Alba hihetetlenül boldog: heteken belül megszületik harmadik gyermeke, aki végre kisfiú lesz! A színésznő kőkeményen edzett a várandósság alatt, az öltözködése pedig elképesztő volt, s taníthatná, hogyan öltözzön egy pocakos kismama!
Forrás: Stílusos kismama? Hát akkor Amal Clooney! George Clooney ikrei a nyáron jöttek világra, de Amal 2017 első felében rengetegszer megmutatta, hogy várandósan is lehet egy nő nagyon csinos!
Forrás: Beyoncé ikrei is a nyáron jöttek a világra, a díva pedig szívesen megmutatta magát az év első felében állapotosan. Szuperjól állt neki a terhesség!
Forrás: Katalin hercegné harmadik babája tavasszal érkezik, Vilmos felesége most nagyjából az 5. hónap végén járhat. Katalin pocakja már látható, ő pedig vagy derékban szűkíthető holmikat vagy klasszikus, kicsit bővebb ruhákat visel. Katalin mindkét terhessége alatt végig remekül festett, és nem kérdés, hogy ez ezúttal is így lesz!
Forrás: Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham kisbabája a nyáron jött világra, legalábbis ekkor adtak hírt a nagy eseményről. A modellnek természetesen mesésen állt a babavárás!