Galéria

Milyen pózban szoktál ülni? Ezt árulja el rólad!

Forrás: Mindig kihúzod magad

Nagyon erős személyiség vagy, hatalmas önbizalommal, és szinte sosem támad kétséged a saját döntéseiddel kapcsolatban. Szereted kezedben tartani az irányítást, így elsőre nagyon főnökösködőnek tűnhetsz. Ugyanakkor megbízható vagy, és ha valakinek szüksége lenne segítségre akár a munkában, akár a magánéletben, rád biztosan számíthat!
Forrás: Általában hátradőlsz

Érzékeny személyiség vagy, aki pont emiatt nagyon hamar szimpatikussá válik mindenkinek. Igen óvatos vagy, ha meg kell hoznod egy döntést, és legalább tízszer átfutod az összes lehetséges végkimenetelt, ezért előbb inkább összeírod az előnyöket és a hátrányokat is.
Forrás: Legtöbbször előre dőlve ülsz

Ha ebben a pózban ülsz leginkább, biztos, hogy nagyon érdeklődő típus vagy, és könnyen beleéled magad a sztorikba. Elég kíváncsi tudsz lenni, és nem félsz új ismeretségeket kötni, ami nagyon jól is megy neked, mert ügyesen tudsz másokat dicsérni. 
Forrás: Összeérnek a lábaid

Nem egymásra rakva, csak szimplán egymás mellett tartod őket, mintha szoknyában ülnél. Ha ez igaz rád, akkor valószínűleg rájöttél már arra, hogy az emberek elsőre távolságtartónak és hidegszívűnek tartanak. De amint közelebb kerülnek hozzád, hamar ráébrednek a tévedésükre, hiszen egyébként kedves, szeretetreméltó lány vagy. Nagyon pontos vagy, és nem szeretsz eltérni az eredeti tervtől.
Forrás: Keresztezed a bokáidat

Te vagy az a személy, akiből szuper vezető lehetne! Mindig próbálsz naprakész lenni az információkkal, és szereted irányításod alatt tartani a dolgaidat – sőt, sokszor a barátaidat és a kollégáidat is. Emiatt sokszor tartanak sajnos követelőzőnek. Általában nyitott vagy arra, hogy új barátságokat köss, de a párkapcsolatodban elég féltékeny típus vagy.
Forrás: Keresztezed a lábaidat a combodon

Többnyire visszafogott típus vagy, aki hajlamos felvenni magára egy félénk viselkedést az ismeretlenekkel szemben – emiatt pedig sokszor nagyon rosszul is érzed magad. Nem szívesen nyílsz meg mások előtt, ezért sokszor eltitkolod az érzéseidet, s emiatt az emberek nagy része zárkózott típusnak tarthat.
Forrás: Összekulcsolod a karjaidat

Komolyabb ember vagy, erős tulajdonságokkal. Nagyon sok mélyebb gondolat jár a fejedben, ezért többször látni téged ilyen arckifejezéssel, mint mosollyal. Noha elég magabiztos személyiség vagy, ritkán nyílsz meg az emberek előtt.
Forrás: A kezeidet a térdeden tartod

Kétségkívül vezető vagy; egy bátor és magabiztos ember, aki ezt mások számára is nyilvánvalóvá teszi. Nem félsz attól, hogy kockázatokat vállalj, hiszen a problémákat egyébként is mindig nagyon gyorsan meg tudod oldani. Rendkívül figyelmes vagy, és ez az egyik legerősebb tulajdonságod.
Forrás: Összekulcsolod az ujjaidat

Rengeteg érzés van benned, nyitott vagy és kedves. Jó a társaságodban lenni, mert szinte mindig optimistán állsz az élethez, és emiatt nagyon vidám is vagy. Amikor valaki beszélget veled, szinte átjárja a pozitív energiád, ezért ritkán üldögélsz bárhol is egyedül.