Galéria

Hollywood 5 leghíresebb verekedős balhéja

Forrás:

Mel Gibson

Mel Gibson sokáig a tökéletes családapa képében tetszelgett a sajtóban, ám 2010-ben minden megváltozott. Ma már visszásnak hatnak a régi nyilatkozatai: “Annyira szeretem a feleségemet, hogy megmondtam neki: ha elhagy, vele megyek”. Hát ennek az lett a vége, hogy rendőrségi eljárás indult ellene, mert gyermekeinek anyja, Oksana Grigorieva (akiért hét addigi gyermeke anyját hagyta ott 26 év házasság után) azt állította, hogy Gibson többször bántalmazta. Volt, hogy közös gyermekük jelenlétében esett neki, és megesett az is, hogy agyrázkódást kapott. De ez még nem a vége, egy hasonló alkalommal még a fogát is elvesztette a dulakodásban.


Forrás:

Carmen Electra

Jöjjön a családon belüli erőszak fordított példája, amikor a nő terrorizálja a férfit. Carmen Electra és egykori férje, Dennis Rodman még 1998-ban verekedett össze, majd kézen fogva mehettek a dutyiba, ugyanis kihívták rájuk a rendőrséget. A pár mindössze néhány órával a megismerkedésük után már oltár előtt állt, így nem kell azon csodálkozni, hogy csupán fél évet bírtak ki egymás mellett. Vagyis még annyit sem. Egyébként a gyengébbik nem ilyesfajta viselkedése hasonlóan komoly probléma mostanság.
Forrás:

Sean Penn

Az biztos, hogy Sean Penn és Madonna házassága nem volt egy tündérmese. Sean önértékelési problémákkal küzdött, és nem tudta feldolgozni, hogy szerelme sikeresebb nála. Férfiasságát néhány jól célzott pofonnal próbálta erősíteni, egy ilyen alkalommal az énekesnő kórházba is került. Furcsa, de mindezek ellenére Madonna ma már csak a jóra emlékszik, és számtalanszor nyilatkozik pozitívan volt férjéről.


Forrás:

Charlie Sheen

Megszámlálhatatlan botrány köthető már Charlie Sheen nevéhez, és ezek között sajnos több alkalommal szóltak a hírek családon belüli erőszakról. 2009 karácsonyán őrizetbe vették a színészt, mert fojtogatta akkori feleségét, Brooke Muellert, de nem ez volt az első alkalom. Úgy látszik az ünnepek különösen rosszul érintik a Két pasi meg egy kicsi sztárját, mert már 1996-ban is pont decemberben tartóztatták le hasonló eset miatt.


Forrás:

Nicolas Cage

2011-ben elpattant a cérna a ittas állapotban lévő Cage-nél, ám a szomszédok csak csendháborítás miatt hívták ki rá a rendőrséget. A négy fal között azonban sokkal súlyosabb dolgok történetek némi kiabálásnál – végül családon belüli erőszak és gyerekbántalmazás volt a vád. Pénz beszél, a kutya ugat, 11 ezer dolláros óvadék kifizetése után a színész szabadon távozhatott.