Galéria

Az Agymenők sorozat főszereplőinek partnerei

Forrás:

A sorozat elején Raj még megszólalni sem tudott a nők társaságában, és bár az utolsó évadokban ez már nem okozott neki gondot, azért még így sem túl szerencsés a szerelemben. Az őt alakító Kunal Nayyar viszont ezt nem mondhatja el magáról. A valóságban ugyanis egy csodaszép ex-szépségkirálynő a felesége, akit 2006-ban választottak Miss Indiának. Egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak, és már 6 éve házasok!
Forrás:

Az Agymenőkben Howard és Bernadette már közös gyermeket is vállalt, a valóság pedig valamennyire még hasonlít is a sorozatbeli történethez. Legalábbis olyan értelemben, hogy a srácot alakító Simon Helberg már régóta házasságban él Jocelyn Towne színésznővel, és két gyermekük is született.
Forrás:

A sorozat Sheldon Cooperje 2012-ben mesélte el először, hogy homoszexuális, majd később azt is bevallotta, hogy 10 éve él együtt ugyanazzal a férfival. Todd Spiewakkal végül idén tavasszal kötöttek házasságot egy titkos esküvő keretében, és azóta is nagyon boldogok.
Forrás:

Az Amy-t alakító színésznő 9 éven át volt Michael Stone felesége, házasságukból pedig két kisfiú is született. Azonban 2012-ben elváltak, jelenleg pedig egyedülálló: szabadideje nagy részét a gyermekeivel tölti.
Forrás:

A sorozat Bernadette-je már 10 éve él boldog házasságban Winston Beigel íróval, aki rengeteg hollywoodi filmen dolgozott. Azonban már korábban is ismerték egymást, ugyanis a főiskola alatt közeli barátok voltak, most pedig első babájukat várják.
Forrás:

Penny szerelmi élete a valóságban nem olyan szerencsés, mint a sorozatban. Noha 2013-ban úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot Ryan Sweeting teniszező mellett, végül 21 hónap házasság után el is váltak egymástól. Most épp a 25 éves Karl Cookkal jár együtt, akit egy lóversenyen ismert meg a válása után.
Forrás: A színész és Alaina Meyer 2018-ban kezdtek randizgatni, az első évfordulójuk előtt pedig már be is jelentették, hogy babát várnak. A kisfiú születése után 11 hónappal viszont bejelentették szakításukat.