Galéria

Harry már foglalt, de ez az 5 herceg még szabad: Kikhez mehetsz hozzá, ha hercegné akarsz lenni?

Forrás:

A jóképű dubai koronaherceg, akit mindenki Fazzaként ismer, nemcsak okos, hanem még sármos is. A 35 éves trónörökös közel 6 millió követővel rendelkezik az Instagramon, de nemcsak a fotózáshoz és a búvárkodáshoz ért, dehanem még a solymászatban és a lovaglásban is nagyon otthon van. Izgi életed lenne mellette.
Forrás:

A luxemburgi trónörökös, azaz teljes nevén Sébastien Henri Marie Guillaume Luxemburg, Nassau és Bourbon-Parma hercege még csak 25 éves, és a luxemburgi hadseregben dolgozik. Síel, úszik, imádja a sportokat és szereti felfedezni a kultúrákat. A magyar kultúrát is biztosan imádná!
Forrás:

Ha a szőke hercegek az eseteid, tetszeni fog a kisfiús kinézetű, a belga hadseregben dolgozó Joachim herceg. 26 éves, rengeteget tanult Angliában és Olaszországban, lehet, hogy Magyarországot is szívesen megnézné, amikor bemutatod a szüleidnek.
Forrás:

Jordánia környékén is érdemes járkálnod, hogy megismerkedj Abdullah király 23 éves fiával. A srác nagyon népszerű, egy igazi Insta-celeb, és folyton naprakészen tájékoztatja rajongóit és követőit az életének fontos pillanatairól. Megoszthatná azt is, amikor megismerkedtek...
Forrás: Jean Cristophe Napoleon Bonaparte herceg

A Napóleon nevét viselő 31 éves herceg feleségének posztjára vágyó hölgynek igyekeznie kell, hiszen az uralkodópalánta most épp randizik egy lánnyal, de egyelőre nem jegyezte el. A herceg tényleg rokona Napóleonnak, és ami érdekes, hogy fent van a LinkedIn-en, ahol munkával kapcsolatos leveleket szívesen fogad. Lehet, hogy a te leveledet is szívesen olvasgatná...