Galéria

5 dolog, amire figyelned kell, ha 30 fölött randizol

Forrás:

1)) Ne tervezd meg túl részletesen a következő tíz évedet

Van, aki nyilvánvalóan három gyereket szeretne, két fiút és egy lányt, plusz egy labradort és egy papagájt, mindezt egy külvárosi házban, ahol a garázsba két családi autó is befér. Az is megvan, hogy mi legyen a gyerekek (kutyák, macskák, autók) neve és melyik mikor várható, évre, hónapra és napra lebontva. Persze álmodozni szabad, de ugye neked nem szerepel az ilyesmi elvárásként a partnereddel kapcsolatban már az első randin? Ja, és ha már álmodozol, érdemes, khm, rugalmasabb álmokat szőni, amikben a partner álmainak is van helye.

Forrás:

2)) Hagyd a rigolyáidat másra

Harminc fölött kialakulnak a rutinjaink. Az egyikünk korán kel, a másikunk későn vacsorázik, a harmadikunk kirándulni szeret, a negyedikünk koncertre járni. Még ha nehezen tudunk is lemondani ezekről a szokásainkról, érdemes tudatosítani, hogy a randipartnerünk esetleg máshogy van velük. A randizás arra való, hogy új dolgokat próbáljunk ki. Tudjátok, az élet a komfortzónán kívül kezdődik!

Forrás:

3)) A magabiztosság nem egyenlő az arroganciával

A 30-as éveiben az ember már komoly sikereket tudhat maga mögött, megtalálta önmagát és jobban tudja, mit akar, mint valaha. Valószínűleg kevesebbszer hasonulunk meg önmagunkkal, kevésbé küzdünk önértékelési problémákkal, mint azelőtt. Szóval nyugodtan lehetsz magabiztos, de vigyázz, hogy a kommunikációd ne forduljon át kekeckedésbe. Még viccből sem!


Forrás:

4)) Adj neki esélyt

Szinte egyetlen szerelmespár története sem indul zökkenőmentesen. Lehet, hogy az első randi sikerült egy kicsit kínosra, és az is előfordulhat, hogy kezdetben egyáltalán nem voltatok szimpatikusak egymásnak. Az igazán jó kapcsolatok lassan forrják ki magukat. Ne stresszelj, ha nem röpködnek azonnal a pillangók a gyomrodban. Ha bizonytalan vagy, akkor is találkozz az illetővel másodszor. Akkor már kevésbé fogsz izgulni és józanul meg tudod majd ítélni, hogy folytatnád-e.


Forrás:

5)) Kezdeményezz

A naiv ifjúság sokszor még azt hiszi, hogy a férfi kezdeményez. De most már a 30-as éveidben vagy, ideje lépned, különben nem fogja megtudni a partnered, hogy mit akarsz. A randi után nyugodtan írhatsz neki egy sms-t, amiben megköszönöd az estét – nem kell megvárnod, hogy ő írjon először. Egy igazi férfi jólesőnek és hízelgőnek, mi több, szexinek találja az ilyesmit.