Galéria

Mennyire vagy független egy kapcsolatban? Ebből a tesztből kiderül!

Forrás:

Most több időt szánsz a barátaidra és a családodra. Ha valakivel randizol, nem tervezel túl komoly kapcsolatot vele. Ha mégis szeretnél kapcsolatot, érdemes megvizsgálnod, hogyan töltöd az idődet, kivel és mennyit áldoznál ebből a leendő párodra.


Forrás:

Ügyesen zsonglőrködsz az időddel, jut a barátodra, a barátaidra és családodra is. Nagyjából mindenkire egyenlő mennyiségű időt szánsz. Szeretsz másokkal ismerkedni. Ha viszont sok ideig maradtok ilyen állapotban a pároddal, érdemes elgondolkodnotok, hogyan tovább…


Forrás:

Sok időt töltesz a pároddal, kicsit kevesebbet a barátokkal, a családdal. Érdemes elgondolkodnod, miért tartotok most itt. Most kezdtetek járni? Közös jövőt terveztek? A barátaid sosem érnek rá, ezért kénytelen vagy a pároddal lenni? Az első két esettel nincs gond, utóbbit viszont érdemes orvosolni.


Forrás:

Rengeteg időt töltesz a pároddal, másokra pedig a lehető legkevesebbet szánod. Ha a függetlenség számodra értékes, érdemes kicsit átszervezned a mindennapjaidat, hogy jusson idő a szeretteidre és magadra is!