Galéria

Vakáció az otthonodban!

Forrás: Ebben az időszakban az ázsiai úticélok igen népszerűek, ezért a legjobb, ha egy kis keleti hangulatot próbálsz a mindennapjaidba csempészni!
Forrás:

A budapesti Kitsune kávézó nagyon különleges hely, ahol valódi, hétköznapi japán ételeket árulnak, de nem az európai ízlelőbimbókhoz igazítva, hanem eredeti valójukban! Japán hozzávalók, rizsfélék, alacsony zsírtartalmú húsok jellemzik az étlapot, amelyek mellé japán és kínai szálas teákat szürcsölhetsz. 


Forrás:

A cuki japán kávézóban igazi anime-hangulat vár a tipikus zenének, dekorációnak köszönhetően, olvashatsz mangát vagy nézhetsz vetítéseket, de még nintenózhatsz is! Egy óra itt, és máris úgy érzed magad, mintha egy másik kontinensen lennél.


Forrás:

Nincs is jobb módszer az ellazulásra, mint egy kényeztető masszázs. Ma már több helyen találsz igazi thaimasszázs-szalonokat, ahol tradicionális módon kezelik a testedet. Ez az egyik legősibb, leghatékonyabb gyógymód szerte a világon, mert egyensúlyba hozza a test elemeit! 


Forrás:

Ha Ázsia annyira nem tetszik, akkor irány Mexikó! A jellegzetes, csípős ízek kinek ne jönnének be? Készíts otthon mexikói vacsorát egy jó kis wrapből, avokádóból, tejfölből, marhahússzeletekből és zöldségekből. Extrának jöhet egy japaneo és cheddar. Tudsz erre nemet mondani?


Forrás:

De, ha nem vagy olyan ügyes a konyhában, akkor látogass el egy igazi mexikói étterembe: a budapesti Iguana Bar&Grill mexikói hangulattal, italokkal, zenével vár, és például ezt a melengető Taco levest is megkóstolhatod!


Forrás:

De akkor is van számodra tippünk, ha a télből nincs kedved a nyárba utazni! Idén is megválasztották a zágrábi karácsonyi vásárt Európa legszebbjének, és mekkora mázli, hogy ilyen közel van hozzánk, ugye?