Galéria

10 pasi őszinte vallomása, miért nem tartja már vonzónak a a partnerét

Forrás:

„Míg a kapcsolatunk elején tetszett, hogy imponálhatok a barátnőmnek azzal, hogy mindent elintézek helyette, több év távlatából ez már inkább fárasztó. Egyáltalán nem szexi, ha egy nő túlságosan önállótlan és képtelen megállni a saját lábán.” (Zoli)


Forrás:

„Hol vannak már azok a forró éjszakák, amikor alvás helyett (is) szexeltünk a feleségemmel! Manapság már annak is örülök, ha a heti egy összejön. Nagyon lelombozó, hogy a párom már nem kívánja az intim együttléteket és sajnos a szex hiánya az életünk más területére is rányomja a bélyegét. Inkább vagyunk már barátok, mint szeretők.” (István)


Forrás:

„Nagyon szeretem a páromat, de valahogy a szex már egyáltalán nem működik közöttünk. Nem kívánjuk egymást, elveszett a kémia, szexuális szempontból egyáltalán nem illünk össze. Nem is tudom, hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni.” (Péter)


Forrás:

„Az utóbbi időben egyre többet veszekszünk a feleségemmel és olykor olyan dolgokat vágunk egymás fejéhez, amivel mélyen megbántjuk a másikat. A múltkor is ez történt, és sajnos azóta nem is tudok ezen az egészen felülemelkedni. Folyamatosan az kattog a fejemben, vajon miért mondta a feleségem, miért akart ennyire mélyen megsebezni. Hiába közeledik felém, úgy érzem, képtelen lennék lefeküdni vele, miközben öljük egymást.” (Ákos)


Forrás:

„Nem is tudom, miért nincs már közöttünk szex. Azért, mert túlhajszolt, stresszes és olykor depressziós vagyok vagy mert már nem tartom őt elég vonzónak…” (Áron)


Forrás:

„ A feleségemnek tényleg nincs önkontrollja. Ha rájön az ötperc, az egész család menekülőre fogja. Olyankor repülnek a tányérok, a poharak, artikulálatlanul üvölt és jobb, ha nem kerülsz az útjába. Hiába javasoltam neki, hogy menjen szakemberhez, szerinte nekem van problémám, neki semmi baja. Ezek után csoda, hogy nem tartom vonzónak és már nincs kedvem közeledni sem hozzá?” (Iván)


Forrás:

„Amikor megismerkedtem a feleségemmel, éppen két egyetemet végzett egyszerre és mellette egy kávézóban is dolgozott. Lenyűgözött az energiája, az ambíciói. Mára mindez semmivé lett. Tíz éve vagyunk együtt és pár éve otthagyta a munkahelyét, mondván, én eleget keresek. Azóta nincs munkája, nem is akar. Házimunkát nem végez, gyereket egyáltalán nem akar. Egész nap csak fekszik a kanapén. Meglepő, hogy már nem kívánom?” (Ádám)


Forrás:

„Amikor megismerkedtünk, imádtam a barátnőm kerekded idomait. Pár éve fejébe vette, hogy kövér és elkezdett fogyókúrázni. Ma már ott tartunk, hogy nem nagyon eszik, ráadásul én sem ehetek előtte, mert attól kiborul. Csontsoványra fogyott és szerintem evészavara van, amit nem hajlandó beismerni. Már egyáltalán nem látom vonzónak.” (Gábor)


Forrás:

„A feleségem az elmúlt pár évben húsz kilót hízott és nem azért, mert gyereket szült.  És ezzel talán még meg is tudnék barátkozni, de semmit nem mozog, még kirándulni sem lehet vele elmenni és bocsánat, hogy ezt kimondom, de állandóan zabál. Persze nem egészséges ételeket fogyaszt, hanem gyorséttermi kajákat, chipszet meg csokit. Most pedig kitalálta, hogy fogszabályozót akar. Mit csináljak? Mondjam meg neki, hogy kezdjen el mozogni, figyeljen kicsit jobban oda magára, a súlyára, mert így már egyáltalán nem látom őt vonzónak?" (Krisztián)


Forrás:

„Néha bájos tud lenni, ha egy nő naivan rácsodálkozik valamire, de 40 évesen úgy viselkedni, mint egy ötéves, szerintem már inkább ciki. A párom rózsaszínű cuccokat hord, telerakta az egész házat plüssökkel, affektál, hisztizik és nem akarja észrevenni, hogy nevetséges, ahogy viselkedik. Teljesen kiábrándultam belőle.” (Márk)