Galéria

A visszatérő párkapcsolati gond, amivel meg kell küzdened a csillagjegyed szerint

Forrás: Kos

Nem is kérdés, hogy a kapcsolatodban rengeteg szenvedély van! De általában ahelyett, hogy boldog lennél a pároddal, inkább folyton amiatt idegeskedsz, hogy a dolgok nem történnek olyan gyorsan, mint azt szeretnéd. Mindig a jövőben élsz, és elfelejted élvezni azt, ami éppen történik körülötted. Noha jó ötlet előre gondolkodni, emiatt túlságosan irányításmániásnak tűnsz, mivel meggyőződésed, hogy úgy kaphatod meg az áhított jövőt, ha minden a saját elképzeléseid szerint történik.
Forrás: Bika

Nagyon kritikus személyiséged van, és nehezen tudod megállni, hogy ne add a párod tudtára a véleményedet. A gond, hogy ezt nem igazán tudod kedvesen megfogalmazni, különösen akkor nem, ha éppen haragszol rá. Sokszor inkább felveszel magadra egy támadó stílust veszekedés közben, ahelyett, hogy nyugodtan kibeszélnéd magadból az érzéseidet. De hiába van emiatt sok konfliktusod, mégsem vagy képes kilépni egy ilyen mérgező kapcsolatból; valamiért nehezen mondod ki, hogy szakítsatok.
Forrás: Ikrek

Amikor beleszeretsz valakibe, rögtön leszáll az agyadra a rózsaszín köd. A gond, hogy meggyőződésed szerint ez az állapot örökké fog tartani, és ez kell ahhoz, hogy a kapcsolatotok örökké tartson. Ez azt jelenti, hogy nagyon független maradsz bizonyos dolgokban, nehezen nyílsz meg, és próbálsz ezt-azt megtartani magadnak – hiszen ebbe a személybe szeretett bele az elején, nem? A gond, hogy emiatt egyszerűen nem tudtok együtt fejlődni, ami ahhoz vezet, hogy míg te 'ugyanolyan' maradsz, a párod nem. 
Forrás:

Mindig intenzív érzéseid vannak, ami alapjáraton nem baj, de sokszor épp ez áll a boldogságod útjában. Foyton túlgondolod a kapcsolatodat, és a 'mi van, ha' kérdésen tiktakozik az agyad. Egyik nap amiatt aggódsz, hogy nem vagy elég jó a pasidnak. Aztán azon stresszelsz, hogy biztosan megcsal téged. Néhány nappal később örökké vele akarsz lenni, aztán meg azon morfondírozol, hogy jobb lenne neked szingliként. Egy ilyen érzelmi hullámvasúton utazni nemcsak fárasztó, hanem a kapcsolatot is tönkreteszi mindkettőtök számára, hiszen folyton egy újabb problémát hozol az életetekbe.
Forrás: Oroszlán

Igen, tudjuk, hogy imádod a figyelmet, de ha minden emberrel megosztod a kapcsolatod privát részleteit, az a katasztrófa receptje. Azzal, hogy folyton mások tanácsait fogadod meg a szerelmi életeddel kapcsolatban, azt érezteted a pasiddal, hogy az ő szava számít neked a legkevésbé. A másik probléma, hogy nehezen dolgozod fel az érzéseidet és gondolataidat, ami ahhoz vezet, hogy ezeket nem is osztod meg a pároddal. Egy idő után ezt sajnos a másik fél nem tudja elfogadni.
Forrás: Szűz

Amikor együtt vagy valakivel, te tényleg nagyon szerelmes leszel. Legszívesebben mindent vele csinálnál, mindenhová vele mennél, és ha tehetnéd, egy percre sem válnál külön tőle. De hiába a mély érzések, a te életedben is vannak problémák: sokszor engeded másoknak, hogy átgázoljanak rajtad. Nagyon könnyen elfogadod az aktuális helyzeted, akkor is, ha nem érzed magad jól – mindezt azért, hogy a pasidat boldoggá tudd tenni az elfogadással. Ez pedig fokozatosan felgyülemlik majd benned, míg végül robbanni fog, és nem tudsz tovább megmaradni a kapcsolatban.
Forrás: Mérleg

Nagyon romantikus lélek vagy, és meggyőződésed, hogy kedvességgel és odaadással megváltoztathatod az igazi rosszfiúkat is. De hiába vagy ennyire jólelkű, ez sajnos rontja az esélyeidet az igaz szerelemben. Minden kapcsolatra projektként tekintesz: egy lehetőségként arra, hogy a párodat jobb emberré tedd. A gond, hogy az esetek többségében végül átgázolnak rajtad, a pasi továbblép és valaki mással megtalálja a boldogságot. Hiszen rajtad gyakorolhatott, új dolgokat tanult, ezt pedig egy másik személy mellett kamatoztatja. Meg kell tanulnod elfogadni, hogy önmagáért kell szeretned a párodat, különben sokszor találod még magad ebben a helyzetben.
Forrás: Skorpió

Nagyon erőteljes és szenvedélyes ember vagy, de a mély érzések ellenére is sok gonddal találod szemben magad. Nehezen fogadod el, hogy a párod nem mindig gondolkodik ugyanúgy, ahogy te, az ilyen helyzetek pedig kimondottan idegesítenek téged. Mindent nagyon a lelkedre veszel emiatt, de ha megkérdezi, mi a baj, te vagy nem árulod el egyáltalán, vagy kitalálod, hogy valami más bosszantott fel ennyire. Szinte sosem tudsz igazán megnyílni a párod előtt, ami egy idő után neki úgy jön le, hogy nem bízol benne.
Forrás: Nyilas

A saját szabályaid szerint élsz, ami teljesen oké – amíg szingli vagy. Egy kapcsolatban ugyanis meg kell tanulnod, hogy a másik fél érzéseit is figyelembe kell venned, és nem dönhetsz mindenről egyedül. Míg számodra nincs abban semmi rossz, hogy bárokban beszélgetsz ismeretlenekkel és esetleg flörtöltök, addig a párodnak ezzel már lehetnek gondjai. El kell fogadnod, hogy egy kapcsolat csak akkor működik, ha kompromisszumot köttök, és nem érvényesülhet kizárólag a te akaratod.
Forrás: Bak

Nem vagy az egyéjszakás kalandok híve, így amikor kapcsolatba kerülsz valakivel, igyekszel mindent megtenni a másik boldogságáért. Olyannyira ez számodra a prioritás, hogy észre sem veszed, de sokszor ennek a szeretetnek a felét sem kapod vissza. Gyakran vállalsz be olyan helyzeteket is, amikben kimondottan rosszul érzed magad, csakhogy a párodnak kedvezz, az pedig már csak hab a tortán, hogy messziről kerülöd a konfliktusokat. Egészen addig, amíg ráébredsz, hogy teljesen háttérbe szorulnak a saját érzéseid – amint ez tudatosul benned, nem tudsz tovább maradni a kapcsolatban.
Forrás: Vízöntő

Nem vagy egyszerű eset, ha szerelemről van szó! Egyrészt kétségbeesetten igyekszel nagyon szoros kötődést kialakítani közted és a pasid között, másrészt viszont legalább ennyire nagy a szabadságigényed is. Nagyon félsz attól, hogy közel kerülsz egy másik emberhez, és ez teljesen megváltoztat téged, ráadásul az egész életedet is. Fogalmad sincs, hogy ezt hogyan áruld el a partnerednek, így csak kattogsz magadban, míg végül inkább megfutamodsz a kapcsolat elől.
Forrás: Halak

Úgy gondolod, hogy a legjobb párkapcsolat az, ahol valamilyen megmagyarázhatatlan kötődést érzel a párod iránt. Emiatt úgy gondolod, egyáltalán nem muszáj az érzéseidről beszélned a pasidnak, hiszen e nélkül is meg kell értenie, mit gondolsz kettőtökről. Ugyanakkor az őrületbe kerget, ha ő is hasonlóan viselkedik, és sosem mondja el, éppen mit érez – emiatt pedig idővel azt gondolod, biztosan nem szeret téged eléggé. Ez állandó vitaforrás köztetek, míg végül az egyikőtök meg nem unja a folytonos veszekedést.