Galéria

Ezeket a beauty termékeket vidd magaddal egy hosszú hétvégére

Forrás:

Legszívesebben mindent magaddal vinnél az utazásra, de tudod, hogy a ruhák mellett nem fognak beférni a táskába? A jó hír, hogy már lehet venni kifejezetten ilyen célra készített csomagokat, amikben találsz kisebb tusfürdőt, testápolót, fürdősót; egy szóval mindent, amire szükséged lesz, csak helytakarékosabb változatban.
Forrás:

Valld be nyugodtan: te is imádod azokat a parfümöket, amiknek az üvege különleges és feltűnő! Noha a polcodon tényleg szuperül mutatnak, a pakolásnál hamar szembesülsz azzal, hogy a gyönyörű csomagolás sok helyet tud foglalni. A jó hír, hogy már kisebb kiszerelést is tudsz venni (akár 7.5 ml-es parfümöt), ezek pedig könnyen elférnek a poggyászban; sőt, a kedvenc válltáskádban is, így a vakációzás után a hét többi napján is magaddal tudod vinni.
Forrás:

A hosszú hétvégéd alatt te sem szívesen töltöd az idődet hajmosással, igaz? Ezért a legjobb megoldás, ha ezt még az indulás előtti estén elintézed, és a poggyászodba elteszel egy száraz sampont. Az utolsó napra talán már nem lesz tökéletes a frizurád, de elég néhány fújás, és máris úgy fest majd, mintha tegnap mostad volna meg a hajad. Nagyon hasznos termék!
Forrás:

Majdnem biztos, hogy neked is rengeteg sminkcucc lapul a szekrényeden, és bár a hétköznapokon csak egy-kettőt használsz ezek közül, a hosszú hétvégére nem szívesen hagyod otthon őket. Hiszen mi van, ha épp szükséged lesz valamelyik színes szemhéjfestékre? Persze valószínűleg nem lesz, és ezt a szíved mélyén te is tudod, de nyugodtabban érzed magad, ha minden csak egy karnyújtásra van tőled. Emiatt érdemes beszerezned olyan sminkpalettát, ami egyszerre több terméket magába foglal: rúzst, korrektort, szemhéjfestéket - helytakarékos, és nagyon hasznos!
Forrás:

Az előző pont miatt pedig elkerülhetetlen, hogy sminklemosót is vigyél magaddal az útra. Akár tisztító kendőt használsz szívesebben, akár folyadékot, ezt ne hagyd otthon helyspórolás miatt. Ugyanis elég egyetlen éjszakát eltöltened úgy, hogy nem mostad le alaposan a sminkedet, és máris megjelenhetnek a pattanások.