Galéria

Így szeretnek másképp azok, akiket egyedülálló szülő nevelt fel

Forrás: Akit egyedül neveltek fel, esetleg több testvérrel, az pontosan tudja, milyen nehéz dolga volt a szülőnek. Ezért ő biztosan nagyra értékeli a kitartást és az erős karaktert; olyan társat keres magának, aki biztosan nem adja fel az első bukkanó után, legyen szó munkáról vagy szerelemről.
Forrás: Mivel egyedülálló szülő gyerekeként sokszor kellett egyedül lennie otthon, rengeteg dolgot megtanult elintézni saját magának. Ezért ne lepődj meg, ha ritkán kér segítséget; már korán megtanulta, hogyan legyen önálló, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne rád szüksége.
Forrás: Egyetlen szülő gyermeke esetében szinte elkerülhetetlen, hogy ő ne nőjön fel hamarabb, mint az átlag. Ez pedig különösen igaz akkor, ha több testvér is van a családban. Ez az időszak egyáltalán nem könnyű, de ugyanakkor ők sokkal erősebbé válnak emiatt. Bármilyen problémád merül fel, biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen személy igazi támaszként áll mögötted.
Forrás: Mivel egyik szülőjük nélkül nőttek fel, sokkal nehezebben bíznak meg a párjukban, mint mások. Hiába nem okozott még csalódást nekik, ők gyerekkori élményeik miatt rettegnek attól, hogy elhagyják őket. Ilyen téren nagy türelemre van szükség melletük, de ha sikerül elnyerni a bizalmukat, idővel teljesen megnyugszanak, és elhiszik, hogy nem fogják őket elhagyni.
Forrás: Alapjáraton is nehéz olyan párt találni, akire mindenben lehet számítani, de ez ezeknek a személyeknek különösen fontos. Ha ígérsz neki valamit, mindenképpen tartsd be a szavad, legyen szó akármilyen apróságról, mert számukra ez minden alkalommal megerősíti a kapcsolatot.