Galéria

6 stílustrükk, ami vonzóbbá teszi a megjelenésedet

Forrás: Mindig tökéletes szabású ruhadarabokat viselj. Inkább legyen kevesebb, de megfelelő méretű darab a szekrényedben, ha kell, vidd el őket szabóhoz. Lehetetlen magabiztosan sétálni egy túl kicsi vagy éppen a rossz helyeken túlmúretezett ruhában.
Forrás: Viselj néha-néha stílusos szemüveget, ha máskülönben kontaktlencsét hordasz.  A meglepetés ereje teszi ezt a trükköt igazán vonzóvá.
Forrás: A boka kivillanstása az egyik legerotikusabb, mégsem túlfűtött módja annak, hogy mutass magadból valamit. Ráadásul a szezonban újra népszerűek a bokaláncok is.
Forrás: Bár most éppen nagyon népszerű ékszer a choker, trendektől független jó választás lehet bármikor, mert a nyakra (az egyik fő erogén zónára) irányítja a figyelmet. Számtalan változatban kapható, attól függően, hogy vagány, elegáns vagy extravagáns megjelenést szeretnél elérni, sőt, bátran halmozhatod is őket.
Forrás: A rövid szoknya és a hosszú kabát kombinációja elképesztően szexis, hiszen mutatsz is így magadból, de el is takarsz, s a combajid csak lépés közben villannak elő. Trükkös!
Forrás: Viselj ruhát! Talán túl egyszerűen hangzik, de egy ruha mindig magára vonja a figyelmet. Persze nem muszáj alakot követőnek lennie, lehet kissé sportos, romantikus vagy vagány is, találd meg a hozzád legjobban illő darabokat!