Galéria

Ha ezeket megfogadod, akár egy hétig is bírni fogja a hajad mosás nélkül

Forrás:
Egy kis variálás sokat számít

Régen folyton kibontott hajjal mászkáltam, és maximum a tesiórán voltam hajlandó csinálni magamnak egy copfot. A gond ezzel az, hogy a kibontott hajat szinte állandóan fogdossuk a kezünkkel, félretűrjük a fülünk mögé, ezért könnyebben koszolódik is. Persze ettől függetlenül az első néhány napban nyugodtan viselheted a kibontott frizurát, de amikor a mosástól már csak két-három nap választ el, kezdj el variálni. Egy kis fonás, egy copf, egy konty – ezek mind-mind segítenek abban, hogy minél később kelljen hajat mosnod.

Forrás: A hajvasaló nem tisztítja meg saját magát

Régen nagyon ritkán tisztítottam meg a hajvasalómat, mert nem is gondoltam bele, hogy mennyi szennyeződés gyűlhet rajta össze. Pedig minden alkalommal, amikor használod, a tincseiden lévő anyagok átkerülnek rá – különösen akkor, ha zsírosabb állapotban voltak a tincseid. Amikor pedig felmelegszik a lapocska, a vasalás közben többet ártasz a hajszálaknak, mint amennyit segítesz az összképen. Ezért mindig tisztítsd meg a készüléket, mielőtt használni kezded! Ez csak néhány másodpercet vesz el az életedből, míg a gyakori hajmosás akár egy órát is.
Forrás:

A lányok egyik legjobb barátja a szárazsampon, hiszen egy-egy napot simán el tudunk csúsztatni ezzel az egyszerű termékkel! Én általában a hatodik nap reggelén használom, mielőtt felkötöm a hajam, és ez a kis trükk rengeteget dob a frizurámon. Arra viszont figyelj oda, hogy ne használd túlságosan sokszor, mert a mindennapi használat nemcsak egészségtelen, hanem hatástalan is.