Galéria

Ezzel leped meg a legjobban a szeretteidet: Készíts személyre szabott ajándékot!

Forrás: Ha a szerelmed utálja a telet, és legszívesebben egzotikus útra menne, de te nem állsz úgy anyagilag, hogy elrabold a Maldív-szigetekre egy hétre, építs otthon 'strandot'. Először is, terítsd le a helyiség padlóját festéshez alkalmas fóliával (pár száz forintból egy nagy nappalit is végigteríthetsz vele). Szerezz be egy felfújható medencét, töltsd meg vízzel. Kérj kölcsön valakitől pár menő cserepes növényt, s ezekkel trópusi hangultatot varázsolsz. Jöhetnek a felfújt flamingók, matracok, fotelek, a hordozható napozóágyak, és bármi, ami elfér, és a strand hangulatát kelti.
Tegyél be egy tengerparti lejátszási listát, igazi beachbár-zenékkel, keverj egy pina coladát vagy sex on the beach-et, és várd az ünnepeltet fürdőruhában.
Forrás: Emlékszel a gyerekkori sátrazásokra, meg a szobádban épített bunkerekre? Nos, egy ilyet felnőttként is bárki imádni fog. Szervezz mozinapot úgy, hogy valamelyik helyiséget mozivá változtatod. Ehhez egy ultra menő sátrat kell építened otthon takarók és párnák segítségével, pár hangulatos égősorral felturbózhatod, és készítsd be az ünnepelt legkedvencebb filmjeit, persze mellé a popcornt és nachost. Egész nap ki se mozduljatok az otthoni moziból. A Pinteresten rengeteg ötlet van, hogyan építsd meg a sátrat!
Forrás: Vadnyugatimádó, akit megajándékoznál? Esetleg a Távol-Keletért van oda? Szerezz be két jelmezt, egyet magadnak, egyet neki, és szervezz tematikus napot. Az adott témakörhöz kapcsolódó étellel, itallal, filmekkel, dekorációval. Úgy fogja élvezni, hogy el sem tudod képzelni!
A jelmezkölcsönzésen kívül ez nem is kerül sok pénzedbe.
Forrás: Egy barátnődnek adnál ajándékot, aki imád fotózkodni? Esetleg a szerelmedet lepnéd meg rólatok készült képekkel? Foglalj időpontot egy fotósnál vagy kérd meg egy, a kamerával ügyesen bánó ismerősödet, hogy csináljon profi fotókat. A fotózkodós nap és a képek is szuper ajándékok lesznek.
Forrás: Tudod, hogy az anyukád mióta szeretné még jobban berendezni a lakását, esetleg átfesteni a falakat? Csald el egy csajos hétvégére, és amíg nincs otthon, festesd ki a lakását, amit már olyan régóta szeretne. Vagy épp pár kreatív barátoddal újítsátok fel a bútorait egy hétvége alatt, amikor nincs otthon. Nagyon fog örülni neki!
Forrás: Egy dizájnos befőttes üveget tölts meg csupa cuki programmal, ami papírokra van írva: közös mozi, közös vacsi, séta a természetben, masszázs stb.
Az ajándékozott bármikor beválthatja nálad a kis 'utalványokat', így egy csomó közös élményt adsz neki.
Forrás: Készíts kis csomagokat, amelyek a különböző érzékszervekre hatnak.
Szaglás: keverj házi illatosítót, amiről te jutsz eszébe az ajándékozottnak.
Látás: album közös fotókból.
Hallás: szuper zenék pendrive-on.
Ízlelés: a kedvenc édességei.
Érzékelés: valami puha cukiság, amiről mindig te jutsz az eszébe.