Galéria

Milyen kávé illik hozzád a horoszkópod szerint?

Forrás: Kos – Latte macchiato

Ambíciózus, elszánt, erős: ezek a szavak jellemeznek leginkább. Semmi sem tarthat vissza attól, hogy megpróbáld elérni a céljaidat. Épp ezért illik hozzád a latte macchiato: először egy korty eszpresszóval indít, majd egy kis lágy tej nyugtatja meg az érzékeidet.
Forrás: Bika – Chai latte

Egy fűszeres chai latte a legvadabb bikák idealizmusát és vadócságát egészíti ki. Mivel a Bika föld jegyű, a finom fűszerek biztosan a kedvedre lesznek.
Forrás: Ikrek – Szezonális latte

Sütőtökös fűszeres, karácsonyi mézeskalácsos vagy épp mentás? Ha Ikrek jegyű vagy, imádsz szociális kapcsolatokat építeni, Instagramra posztolgatni és állandóan társaságban lenni. Trendi személyiségedhez illenek az ízesített finomságok.
Forrás: Rák – Házi kávé

Téged nem tudnak elvarázsolni a kávézók habos különlegességei, makacsul ragaszkodsz a házi, akár kotyogóssal főzött kávéhoz. Hűséges vagy, és szenvedéllyel tudsz szeretni dolgokat, ezért személyiségedhez jól is megy a jó öreg otthoni kávé.
Forrás: Oroszlán – Cortado

Az Oroszlánok mindig ismerik a legfrissebb trendeket, így kávéból is azt választják, és jól is áll nekik. Az eszpresszó egy kis gőzölt tejjel és tejhabbal remekül megmutatja a temperamentumukat, és ráadásul épp divatos is.
Forrás: Szűz – Jegeskávé

Kalandos személyiséged igényli az extra dolgokat, és bár a legtöbben melegen szeretik a kávét, te a hidegre szavazol. Nagyon fogod szeretni a jegeskávét mindegy, hogy kevés vagy sok tejjel. És persze kizárólag elviteles pohárban, hiszen mindig rohanásban vagy.
Forrás: Mérleg – Organikus kávé

A kiegyensúlyozott Mérlegeknek kávéból is olyan jár, ami kiegyensúlyozza az egészségüket, és persze természetbarát is. Imádod az organikus biokávézók hangulatát, és az ott készült különlegességek is ízleni fognak.
Forrás: Skorpió – Americano

Szereted a komplex, erős ízeket, és temperamentumodhoz is remekül passzol egy sötét pörkölésű, jó erős americano. Nem hozol könnyen döntéseket, ezért mi most segítünk, hogy legközelebb tutira jól válassz kávét.
Forrás: Nyilas – Eszpresszó

Mi is illene jobban egy határozott és domináns Nyilashoz, mint egy jó eszpresszó? Szereted az igazságot, és mivel állandóan hajt a kíváncsiság, nincs is kedved hosszan kávézgatni, ezért a legjobb, ha gyorsan megiszol egy presszókávét és már mehetsz is a dolgodra.
Forrás: Bak – Latte

Praktikus, szervezett, határozott – ezek jellemeznek főként téged, és az, hogy könnyen le lehet nyűgüzni. Egy finom lattéval sosem lőhetsz mellé, hiszen szereted a kávét, szereted a meleg tejet, mi kell még?
Forrás: Vízöntő – Kávé tejjel

Nem vagy egy nagy kávéivó, de ha arra kerül sor, a legegyszerűbbet választod: kávét tejjel. Lehet tejszín is, neked nincs időd ezzel foglalkozni, hiszen az inspirációt másból nyered.
Forrás:

Halak – Affogato

Te aztán szereted kiélvezni a dolgokat! Épp ezért imádod az affogatót, azaz a fagyis kávét. Igazi álmodozó vagy, és imádod a meleg időt, de hidegben is képes vagy fagyival indítani a napodat. Pont az ilyenek miatt imád a környezeted.