Galéria

DIY gyerekkel: készüljön együtt a karácsonyfadísz!

Forrás: Válogassatok a gombokból, esetleg vegyetek hozzájuk egy-két szebbet és ragasszátok össze őket kis koszorúkba!
Forrás: Fehér filc, cérna és maradék textíliák (pólók, párnahuzatok, sálak... bármi megteszi).
Töltsetek le egy egyszerű sablont a netről, rajzoljátok körbe az anyagot, vágjátok ki, öltsétek körbe, díszítsétek.
Forrás: Egy erdei séta és tobozgyűjtés után igazán adja magát egy egysezrű, szép dísz elkészítése. Ha van kedvetek, az alját akár még arany, ezüst, vagy piros csillámporba is márthatjátok, vagy megfesthetitek egyszerű temperával, akrilfestékkel is őket.
Forrás: Ne dobjátok ki a söröskupakokat, hiszen igazán aranyos mini díszek készülhetnek belőlük! Ragasztható szemeket találsz a hobbiboltokban, a többi hozzávaló pedig talán még van is otthon. A tartósabb eredményért használjatok ragasztópisztolyt!
Forrás: Egy szép anyagból és befőttes üveg tetejéből ilyen gyönyörű díszt készíthettek. Íme, egy tutorial lépésről-lépésre!
Forrás: Egy kis kézügyesség, némi gyűjtögetés és kreativitás kell csak ezekhez a cuki egérkékhez.
Forrás: Ha épp lenne otthon elhasznált égőtök, lefújhatjátok festékspray-vel és díszíthetitek őket hóembernek. De egy égőből készült Mikulás is remek alternatíva!
Forrás: Még egy kedves ötlet söröskupakból. Ugye, milyen egyszerű?
Forrás: Játékok, amiket már nem használsz, de nem is akarsz tőlük megszabadulni. Beszéljétek meg, hogy esetleg lehet-e belőlük dísz valamilyen formában. Ezek a dínók igazán klasszak lettek egy kis csillámfestékkel.
Forrás: Az Éva adventi különszámában még több felhasználási lehetőséget mutatunk be a süteménykiszúrókról. Merthogy akár igazán kedves karácsonyfadísz is válhat belőlük, ha például egy kis dekortapasszal körberagasztjuk őket.
Forrás: Tulajdonképpen csak apró háromszögeket kell kivagdossatok egy filcanyagból, összefűzni vagy ragasztani őket, és kész is a karácsonyfátok.
Forrás: Nézzétek, milyen kedves kis mogyoró-emberkék készíthetők némi festékkel és egy szép pékzsineggel!
Forrás: Cuki rénszarvas készíthető pár perc alatt borosdugókból, egy kis gyöngy dísszel, szemmel kiegészítve. Legyetek kreatívak, akár kabátkát is készíthettek a szarvasnak. Ragasztópisztollyal igazán tartós lesz a parafa.