Galéria

Három csillagjegy, amelynek szülöttje sosem fog megváltozni

Forrás:

Talán téged sem lep meg, hogy a fixek csoportjába tartozik a domináns Skorpió is. Ez a csillagjegy az Oroszlántól eltérően vízjegy, de ahogyan a folyó mélyén lévő követ szép lassan elkoptatja a víz, úgy érik el ők is azt, hogy mindig a saját akaratuk érvényesüljön. Szeretik kézben tartani az irányítást, és emiatt nem szívesen mondják azt, hogy valaki kedvéért alkalmazkodni fognak. Vagy elfogadod őket olyannak, amilyenek, vagy pedig tovább lépsz.
Forrás:

Az Oroszlán jegy szülöttei jól betöltik a haver szerepét, hiszen mellettük mindenki jól szórakozik, és nem létezik olyan velük, hogy unalmas program. Viszont mivel a fix jegyek csoportjába tartoznak, ráadásul még tűzjegyűek is, kimondottan ragaszkodnak a saját nézeteikhez, és így ez az a jegy, amely sosem fog megváltozni. Igazi vezető típus, aki nagyon lobbanékony, így ha valaki nagyon szeretné őt megváltoztatni, az Oroszlán előbb éget fel maga mögött minden hidat, és lép tovább, mint hogy behódoljon valakinek.
Forrás:

Hiába földjegy, a Bika ugyanúgy a fixek csoportjába sorolható. A feladatokat mindig a saját szempontjaik alapján próbálják megoldani, és általában nem kérnek mások tanácsaiból. Makacsak, ugyanakkor nagyon félnek a hirtelen változásoktól, mert a komfortzónájukon kívül nagyon elbizonytalanodnak, és félnek a bonyolult helyzetektől. Inkább erősen ragaszkodnak a jelenlegi életükhöz, mint hogy bármit is megváltoztassanak rajta.