Galéria

Katalin hercegné legjobb barátai

Forrás: A Marlborough College-ban ismerkedtek meg Katalinnal, ott kötöttek szoros barátságot. Amikor Katalin és Vilmos szakítottak, azonnal elvitte bulizni őt Ibizára. Mára ő is tisztes családanya és egy lakberendezési céget visz, sokat segített a Kensington-palota stílusának megújításában is. Arról nem is beszélve, hogy György keresztanyukája.
Forrás: A kislányuk volt az egyik koszorúslány Katalinék esküvőjén, és mivel közel laknak a párhoz, a gyereik egyébként is rengeteget játszanak együtt. Hugh és Vilmos együtt nőttek fel, mára pedig Katalinnal is hihetetlenül szoros kapcsolatot ápol ő és a felesége is.
Forrás: James Vilmos egyik legrégebbi barátja, de amikor Katalin és Vilmos szakítottak, nem csak a barátja lelkét istápolta, sokszor lehetett látni a hercegnével is. Sarolta keresztapja így már szinte családtagnak számít!
Forrás:

Mivel Katalin és Pippa között csupán 20 hónap van, szinte mindent megosztottak egymással gyerekkoruk óta. Bár több rosszindulatú pletyka is felröppent arról, hogy nincsenek jóban, de ez mind hazugságnak bizonyult, hiszen nemcsak testvérek, hanem a legjobb barátnők is!
Forrás: Katalin személyi titkáraként folyton együtt vannak, így a munkakapcsolatból barátság lett.
Forrás: Az egyik legközelebbi barátnő, többször volt már síelni is Katalinékkal. Egykor Vilmos legjobb barátjával járt, így több oldalról is kapcsolódott hozzájuk.