Galéria

6 dolog, amiből mindenképp megéri olcsón betárazni

Forrás: A Rossmann drogériáiban 50 százalék kedvezménnyel szerezheted meg a Blend-a-med fogkrémeket, amelyekkel mindig jó illatú lesz a leheleted, a fogaid pedig egészségesek.
Forrás: Mosópor mindig kell otthonra, hiszen imádott ruháid attól lesznek tiszták és friss illatúak. Most a Rossmann üzleteiben 25 százalék kedvezménnyel juthatsz hozzá az Ariel-termékekhez, így érdemes feltankolni belőlük.
Forrás: A téli szezonban nagy szükséged van sok vitaminra. A Béres segít, hogy az immunrendszered is nagyon egészséges legyen, és most a Rossmann üzleteiben 33 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz be a Béres Vita-D3 tablettákból.
Forrás: Takarítószerekre mindig szükség van, de kedvező áron csak ritkán lehet kapni őket. Például most a Bref termékei 25 százalék kedvezménnyel kaphatóak a DM üzleteiben.
Forrás: Imádod a jó illatú szappanokat és tusfürdőket? Most alaposan bevásárolhatsz belőlük, ugyanis a Dove termékei 25 százalék kedvezménnyel kaphatóak a DM üzleteiben.
Forrás: Tuti, hogy a mosogatógép-tablettát elfelejted mindig, amikor bevásárolni mész? Épp ezért jó ötlet feltölteni belőle otthon a készletet. Most a Jar mosogatógép-tabletták 50 százalék kedvezménnyel kaphatóak a Rossmann üzleteiben.