Galéria

Ilyen cipőben hozhatod ki magadból a maximumot a csillagjegyed szerint

Forrás:

Merész cipőre van szükséged, hiszen alapvetően nem riadsz vissza a kockázatvállalástól és szereted erősnek mutatni magadat. Ezt a modellt a Deichmannban tudod megvásárolni 20 % kedvezménnyel.

 


Forrás:

Praktikus, gyakorlatias és türelmes vagy, ezért olyan cipő kell neked, amiben kényelmesen érzed magad és a kezedben tudod tartani az irányítást. A választék ezekből a cipőkből hatalmas, így akár többet is beszerezhetsz belőlük. Az ecipo.hu oldalán 20 %-kal kedvezőbb áron szerezheted be ezt a modellt.

 


Forrás:

Szexi és menő lány vagy, ezért olyan surranóra van szükséged, ami ezt ki is fejezi. A Deichmann-nál tudod megvásárolni ezt a cipőt, 20 % kedvezménnyel.

 

 


Forrás:

Elmondható rólad, hogy szereted a kényelmet, ugyanakkor romantikus vagy. Az Oxford cipő elsőre férfiasnak tűnik, mégis van benne valami romantikus, ráadásul elengánssá teszi az összeállításodat. Az ecipo.hu oldalon számtalan hasonló darabot találsz.

 

 


Forrás:

Produktív, de laza vagy, ezért ez a cipő a tökéletes számodra, mivel kényelmesebb, mint a tűsarkú, de sokkal vagányabb, mint egy lapos cipő. A Deichmannál többféle modellt is találsz.

 

 

 

 


Forrás:

Elegáns és kényelmes – a balettcipő a legjobb választás a Szüzeknek. Divatos és nem gátol meg abban, hogy elvégezd a munkádat, ráadásul szinte bármivel kombinálhatod. Mit szólsz ehhez a darabhoz? 

 

 


Forrás:

Szofisztikált, de nem túl formális, praktikus, de mégsem unalmas – a manapság nagyon trendi vastag talpú cipőket a Mérlegeknek találták ki. Az ecipo.hu oldalon található lépőkre is vonatkozik a 20 % kedvezmény.

 

 


Forrás:

Skorpió – tűsarkú

Szenvedélyes és bátor természetedhez a tűsarkú passzol legjobban. És te aztán tudod, hogyan kell magabiztosan viselni.

 


Forrás:

Felfedező, kalandvágyó természetedhez nincs is jobb, mint a bakancs, ami bírja az összes strapát. 

 


Forrás:

Hihetetlenül produktív vagy, de szereted az időtálló darabokat. Az tuti, hogy a fekete tűsarkú sosem megy ki a divatból! Szerezd be a JOY-napok alatt, 20 % kedvezménnyel!

 

 


Forrás:

Egy olyan bölcs lánynak, mint amilyen te vagy, muszáj, hogy lapuljon egy nude magas sarkú is a szekrényében. Bármivel remekül párosíthatod, és mivel köztudott rólad, hogy szeretsz öltözködni, sok outfithez felhasználhatod majd. Az ecipo.hu-n tudod megvásárolni 20 százalék kedvezménnyel.

 

 


Forrás:

Semmi nem fejezi ki jobban a végzet asszonya imidzsét, mint egy fekete bakancs. Nem szeretsz játszadozni, lényegretörő vagy és kemény. Épp ezért van szükséged egy ilyen cipőre. Ez a darab a Deichmannból 20 % kedvezménnyel lehet a tiéd.