Galéria

Emma Stone 5 pofonegyszerű szépségtrükkje

Forrás:

Emma rajong a vintage stílusért, és szívesen választ olyan frizurákat, amelyek Hollywood aranykorát idézik. Ez a frizura pár perc alatt elkészítető, s ha kell egy kis segítség, hogyan kezdj bele, kattints ide!
Forrás:

Az utóbbi években egyre menőbbnek számítanak a színes szemceruzák, ám túl sok színésznő azért nem meri bevállalni ezeket a vörös szőnyegen. Bezzeg Emma! A zöldszemű színésznőt rendszeresen láthatjuk kék szemsminkkel, ha pedig egy leheletnyi izgalomra vágyik, akkor csak a szem alsó vonalába kerül kék szín. Imádjuk!
Forrás:

Ha pedig épp nem a kék szemceruzára szavaz, akkor marad a pasztellkék szemhéjfesték: Emma ettől sem riad vissza, de arra ügyel, hogy a szemhéjon egyáltalán ne legyen harsány ez a szín. Az eredmény szuper, és még jobban hangsúlyozza a zöld szemet – próbáld ki te is!
Forrás: De ne gondold, hogy Emma biztonsági játékos, és csak a kék színben bízik: ha a ruhája megkívánja, simán bevállal egy pasztellrózsaszín szemsminket is!
Forrás:

Nem tudsz elrugaszkodni a fekete szemhéjtustól és szemceruzától? Pedig érdemes lenne, nézd csak meg Emma cicaszemét! A színésznő ezt sem úgy készíti, mint a többi földi halandó, hanem mindig megbolondítja egy élénk színnel, például türkizzel. Az eredmény isteni!
Forrás:

Emma és csapata nemcsak a sminkekben, hanem a frizurákban is nagyon kreatív. A filmcsillag fodrásza, Mara Roszak mindig fantasztikus hajat álmodik meg a színésznőnek, s imád játszani a fonatokkal és a feltűzésekkel. Ez egyébként nem nagy ördöngösség: mutatunk is pár Emma-hajat, amit te is simán elkészíthetsz!