Galéria

Miért csinálja ezt Mariah Carey a mellével? És még 11 sztárdekoltázs, amely túllépi a jóízlés határait

Forrás: sajnos túl sokszor rakja ki szinte mindenét, amije van; szerencsére néha még ő is eltalálja a helyes arányokat, mint ezen a képen.
Forrás: De általában Mariah túllő a célon, néha még a mellbimbója is kilátszik!
Forrás: Mellbimbóvillantás #2
Forrás: , a Modern család sztárja általában büszkén mutogatja teltkarcsú alakját – teljes joggal. A legutóbbi Emmy-gálán bizonyította is, hogy egy feszülős, combnál felhasított flitteres ruha milyen szexin és ugyanakkor szofisztikáltan tud állni rajta.
Forrás: Sajnos túl sokszor hagy szabadon túl nagy felületet – bordaketrecig érő dekoltázs ÉS crop top? Vegyél vissza, Ariel.
Forrás: Ráadásul Ariel is visszaeső dekoltázskipakoló.
Forrás: Sebaj, még csak 19 éves, egyszer biztosan megkomolyodik.
Forrás: Thandie Newton megjelenése általában kifogástalan...
Forrás: ...de egyszer-egyszer ő is hibázik, például amikor a mélyen kivágott ruhát válltöméssel párosítja, ezzel totál eltorzítva az egyébként pompás alakját.
Forrás: Salma Hayek olyan bőségesen meg van áldva, hogy nincs az a kameraszög, amelyből ne látszanának nőies domborulatai.
Forrás: Éppen ezért nem kéne olyan ruhát magára ráncigálnia Salmának, amelyben úgy néz ki a melle, mintha két sárgadinnyét dugott volna a felsője alá.
Forrás: Bryce Dallas Howard irigylésre méltó alakján rengeteg minden jól áll; még a mell alatt végződő dekoltázst is nagyszerűen tudja viselni. Többnyire.
Forrás: Sajnos az is előfordul, hogy nem sikerül neki; ez a pánt nélküli estélyi nemcsak azért mutat botrányosan Bryce-on, mert gyakorlatilag csak a mellbimbóját fedi el, hanem azért is, mert alul valami merevítő belenyomódik a mellébe.
Forrás: szereti az extrém outfiteket, ami ellen semmi kifogásunk nincs, hiszen egy popénekesnőnek az a dolga, hogy feltűnő legyen. Ez a farmerdarabokból összevarrt ruha pont ott végződik, ahol kell.
Forrás: De ez a felpolcolt izé micsoda, Katy? Nincs szükséged neked erre.
Forrás: Laverne Cox a világ egyik legismertebb transz nője, aki pontosan tudja, hogy hol a határ a szexi és a túl merész között.
Forrás: De néha még Laverne is eltéveszti.
Forrás: általában különösen büszkék vagyunk, mert ő már többször bizonyította, hogy 70 évesen is lehet szexi, feszülős ruhákban megjelenni a vörös szőnyegen.
Forrás: Értjük, hogy itt Susan a maszkulin nadrágkosztümöt próbálta ellensúlyozni azzal, hogy kipakolta a melleit, de miért kellett azokat ennyire összenyomni (már elnézést, ha túl nyíltan fejeztük volna ki magunkat)?
Forrás: Taraji P. Henson egymás után happolja el a díjakat és a jelöléseket különböző filmjeivel és tv-show-jaival. A topdizájnerek valósággal verekednek érte, és ő meg is tudja mutatni magát a kreációiban.
Forrás: A probléma az, hogy a C méretű kosár fölött tilos pánt nélküli crop topot felvenni nyilvános eseményre, ez van.
Forrás: még az ilyen kockázatos vállalkozásokból is simán győztesen kerül ki, amilyen ez a hússzínű csipkeruha.
Forrás: Ezzel a narancssárga darabbal nem is az a baj, hogy köldökig van dekoltálva, hanem az, hogy valósággal lepréseli Lea melleit. Mit akar vajon üzenni, aki ilyet felvesz (ráadásul egy beszélgetős tévéműsorba)?
Forrás: néha ráérez, hol van a határ a feltűnő és a bulváros között (például az égőpiros remekül áll rajta, és ezt tudja is)...
Forrás: ...máskor pedig úgy öltözik fel, mint egy crackfüggő utcalány.
Forrás: korunk egyik legnagyszerűbb színésznője, aki mindig gondoskodik arról, hogy változatos gálaoutfitjeiben csodálhassuk meg az irigylésre méltó alakját (szeretnénk így kinézni 50 évesen!), a kidolgozott izomzatáról nem is beszélve.
Forrás: De néha még a legnagyobbak is mellélőnek. A push-up már kiment a divatból, Viola!