Galéria

10 frizura, ami sosem megy ki a divatból

Forrás: Cameron Diaz édes kis bobja megfiatalít, ha negyven múltál és üdévé varázsol, ha a harmincas éveidben vagy. Dúsító permet elkél, de nagyjából ennyi a teljes szükséges eszköztár.
Forrás: A vízpartról jöttem hatású hajviselet mindig divatos lesz. Leginkább azért, mert szexi és nem kell vele sokat bajlódni.
Forrás: Michelle Williams egykori rövid pixije az elsődleges fazon, ha nagyon-nagyon rövidben gondolkozol.
Forrás: Naomi Campbell csodás frufruja jót tesz, ha van néhány morcos ránc a homlokodon és ráadásul szexin keretezi is az arcod.
Forrás: Ez a frizura fantasztikusan keretezi az arcot és Kate Middleton a példa arra, hogy az alul kissé hullámos tincsek mindig csinosnak mutatnak.
Forrás: Ha nem szeretsz sokat bajlódni, de kedveled a romantikus frizurákat, akkor érdemes ilyen édes frufrut vágatni, amit naponta egyszer elég egy hajsütővassal ívre formázni.
Forrás: Mondhat bárki bármit, az ultrasima, egyenesre szárított haj mindig trendinek és elegánsnak számít majd.
Forrás: Igazi tengerformálta, szélfútta hatás nem csak nyaraláson, a hétköznapokon is. A legjobb, hogy nem kell mértani pontossággal semmit sem beállítani, pont az a lényeg hogy laza és tökéletlen legyen.
Forrás: Ez a hosszúság még nem túl rövid, nem túl hosszú és ilyen csini hullámok készítéséhez alig kell valami. Konkrétan csak egy hajvasaló és és pici hajhab.
Forrás: Nagy hullámosítás eredménye JLo ikonikus haja, amit a VS modellek is előszeretettel viselnek. Göndörítő permet és vastag hajsütővas szükségeltetik.