Galéria

Kényeztetés a hajnak néhány szuper termékkel

Forrás: Az argánolaj csodát tesz a tincsekkel: táplálja a hajat, és gyönyörűek lesznek tőle a hajvégek!

Babyliss Pro Argán olaj 100 ml - 2999 Forint (JOY-Napokon 30% kedvezmény a www.beauty.hu webáruházban a Babyliss termékekre)
Forrás: Egy ápoló és regeneráló balzsam mindig kell, ha pedig sokat utazol, akkor érdemes olyan termékeket is beszerezned, amik nem foglalnak sok helyet!

Douglas Protein Repair Balzsam utazó méretben - 1300 Forint (JOY-Napokon 20% kedvezmény minden saját márkás termékre a Douglas Parfümériákban és webshopban.)
Forrás: Ha sűrűbb hajra vágysz, vagy nagyon hullik a hajad, és csökkenteni szeretnéd a hajhullást, érdemes egy minőségi és tényleg hatékony termékkel ápolni a tincseidet!

Dr. Organic hajnövekedést serkentő sampon - 7499 Forint (JOY-Napokon 25% kedvezmény az ország összes Rossmann Drogériájában és webshopjában)
Forrás: Töredezett a hajad? Intenzív ápolásra szorulnak a tincseid? Érdemes egy pár hetes kúrát végigcsinálnod, hogy helyrejöjjenek a hajszálaid!

Gliss Kur Ultimate Elixír Szérum Hajpakolás 100 ml - 1999 Forint (JOY-Napokon 50% kedvezmény minden Gliss Kur termékre az ország összes DM üzletében a készlet erejéig)
Forrás: Sampon és kondícionáló egyben? Válassz a hajtipusodnak megfelelő terméket!

Kiehl's Grooming Solutions Nourishing Shampoo+Conditioner 500 ml - kb. 7800 Forint (JOY-Napokon 2 termék vásárlása esetén egy 6000 Forint értékű luxusminta csomagot kapsz a vásárlásodhoz)