Galéria

Ez az 5 csillagjegy fél a legjobban az elköteleződéstől

Forrás:

A fenti jegyek az elképzeléseik, világnézetük miatt félnek az elköteleződéstől, a Kos viszont alapvetően nem szereti. Ez részben annak is köszönhető, hogy hatalmas elvárásokkal vág bele minden kapcsolatba és nehéz olyan párt találnia, aki mindennek megfelel. Ha viszont megtalálja, nem lesz probléma.


Forrás:

Mivel döntésképtelen, nehezen tudja rászánni magát a komolyabb kapcsolatra, mert “mi van, ha találok a mostani páromnál jobbat?”. Ezek persze nem a legromantikusabb gondolatok, de megnehezítik a párkeresést. Ha viszont megtalálta a tökéletes párt, azt maximálisan támogatja és nem szeretné elengedni.

 


Forrás:

Nem feltétlenül menekül a kapcsolatból, ha az komolyabbra fordul, viszont mindig azt a nézetet vallja, hogy a világon mindent ki szeretne próbálni – legyen szó bármiről is. Ez utalhat arra is, hogy izgalmas lesz vele együtt lenni.


Forrás:

Arra született, hogy szárnyaljon – szó szerint és átvitt értelemben is. Nem szereti azt csinálni, amit mások, ezen kívül a felelősséget, a kötelezettségeket és így az elköteleződést sem. Gyakran börtönként tekint a kapcsolatra, azonban könnyen megváltozik a véleménye, ha hozzá hasonló párt talál magának.


Forrás:

Szereti a szabadságot, de már kevésbé ódzkodik az elköteleződéstől, mint a Nyilas. Az ideális kapcsolat számára nyitott, illetve van benne olyan dolog, ami izgalmas a számára.