Galéria

10 színésznő, akik biszexuális... vagy már azon is túl van

Forrás: Miley Cyrus (22) nemrég azt nyilatkozta, hogy ő gender fluid, vagyis nem akar női vagy férfi identitás szerint élni. Az elmúlt napokban egy Victoria Secret-modellel hozták össze a sajtóban
Forrás: Anna Paquin (32) szerint a biszexualitás létező dolog, de nem azoknak találták ki, akik lusták eldönteni, hogy kihez vonzódjanak. Jelenleg amúgy két gyereket nevelnek férjével, Stephen Moyerrel, akivel a True Blood forgatásán ismerkedett meg.
Forrás: Amber Heard (29) soha nem csinált titkot abból, hogy férfiakkal is, nőkkel is randizott már, és nem hajlandó definiálni a szexuális identitását. Pár hónapja összeházasodott...
Forrás: ...Johnny Deppel.
Forrás: Kristen Stewart (25) anyukája nemrég megerősítette, hogy a színésznő az asszisztensnőjébe szerelmes. Aztán visszavonta a nyilatkozatot. A színésznő korábban évekig élt együtt Alkonyat-beli partnerével, Robert Pattinsonnal.
Forrás: Megan Fox (29) már 2011-ben biszexuálisnak vallotta magát, igaz, 18 éves kora óta együtt él mostani férjével, akivel már két fiuk is van.
Forrás: Evan Rachel Wood (27) elmondása szerint világéletében mindkét nemhez vonzódott. Férjét, Jamie Bellt a bulvárhírek szerint egy színésznőért hagyta el 2014-ben.
Forrás: Kristanna Loken (35) színésznőről 2006-ban azt pletykálták, hogy összejött a kolléganőjével, Michelle Rodriguezzel, de ettől eltekintve is vállalta, hogy nőkkel és férfiakkal is randizott már.
Forrás: Michelle Rodriguez (36) egyszer már leszbikusnak nevezte magát, de 2013-ban helyesbített: 'Azt csinálok, amit akarok. Túl kíváncsi vagyok ahhoz, hogy meg ne próbáljam, amit lehet.'
Forrás: Maria Bello (48), a Vészhelyzet és a World Trade Center sztárja egy 12 éves fiút nevel Dylan McDermott színésztől, de jelenleg Clare Munn-nal él együtt. „Akármi vagyok' – nyilatkozta egyszer.
Forrás: Lindsay Lohan (28): „Talán bi vagyok. Igen. Nem akarom osztályokba sorolni magam.' Lindsay legtöbb partnere férfi volt, de hosszú ideig élt együtt Samantha Ronson DJ-vel.