Galéria

Így teszed tönkre a párkapcsolatodat a horoszkópod szerint

Forrás:

Gondolkodás nélkül elmondod a véleményedet, még akkor is, ha megbántod a párodat. Általában rögtön utána hatalmas bűntudatot is érzel, ezért érdemes előbb gondolkodnod és csak aztán beszélned.


Forrás:

Hajlamos vagy a passzivitásra a párkeresésben, hiszen nem szívesen mozdulsz ki a komfortzónádból. Pedig tenni kell azért, hogy megtaláld az igazit!


Forrás:

Nem vagy őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél, ezért gyakran magadra erőlteted a szerelmet, utána pedig szenvedsz.


Forrás:

Általában megijednek tőled a férfiak, mert nagyon sietsz. Az esküvőszervezés még bőven várhat, hagyd, hogy a barátod a saját ütemében haladjon.


Forrás:

Ahelyett, hogy elmondanád a párodnak, mit szeretnél, csak utalgatsz rá – vagy meg sem szólalsz. Pedig ugye néma gyereknek…


Forrás:

A perfekcionizmusod a szerelmi életedre sincs jó hatással – vagy magaddal nem vagy megelégedve, vagy a pároddal. 


Forrás:

Általában előre elképzeled, ki, milyen személyiség, ha viszont kiderül, hogy a valóságban mégsem olyan a pasi, ahogyan elképzelted, könnyen elveszted az érdeklődésedet.


Forrás:

Túlságosan szeretsz irányítani, a párkapcsolatodban is te hoznál meg minden döntést. Legyél nyitott és kezeld egyenlő félként a párodat!


Forrás:

Ahelyett, hogy megpróbálnád helyrehozni a problémáitokat, inkább szakítasz, mert nagyon félsz a konfrontációtól.


Forrás:

Félsz a fájdalomtól, ezért megpróbálod megvédeni magadat – és hibákat keresel a párodban. 


Forrás:

Aggódsz azon, hogy nem vagy különleges és gyakran tervezel a barátaiddal közös programot, hogy ne kelljen kettesben maradnod a pároddal. Bízz magadban!


Forrás:

Ugyanazokba a mérgező kapcsolatokba vágsz bele, ezért gyakran bántanak meg, pedig általában jó emberismerőnek bizonyulsz.