Galéria

Itt élnek a Royal Family tagjai

Forrás: Katalin és Vilmos lakásának felújítása a Kensington-palotában hónapokig tartott, s tavaly az Obama-házaspár látogatásakor végre készülhetett néhány kép a nappaliról. Antik bútorok, festmények és családi fotók a falakon, virágok, szobanövények, gyertyák és sok-sok lámpa – igazán szép lett a végeredmény!
Forrás: 2015-ben Michelle Obama és Harry herceg együtt teázott a herceg Kensingon-palotánál lévő, Nottingham Cottage-i lakásában az akkori first lady-vel.
Forrás: A Kensington-palota gyerekszobáiról 1985-ben készültek képek, amelyeken még Diana, Vilmos és Harry herceg is szerepelnek.
Forrás: A Highgrove House Gloucestershire-ben van most Károly és Kamilla vidéki rezidenciája, ám annak idején itt nőtt fel Vilmos és Harry herceg is. A ház csodás kertjei ma is nyitva állnak a nyilvánosság előtt, évente közel 30 ezer ember látogatja a helyet.
Forrás: Pazar ez a hely, ugye?
Forrás: Most pedig következzen a királynő lakhelye, a Buckingham-palota, ahol II. Erzsébet az év legnagyobb részét tölti, és ahol jó pár szobában készült róla hivatalos fotó.
Forrás: Amikor nyaranta a királynő és férje Skóciában pihennek, a palota belülről is látogatható: így fest a bálterem!
Forrás: És ha már a skóciai pihenésnél tartunk: így fest II. Erzsébet skóciai, balmorali 'víkendháza'.
Forrás: És így fest belülről az egyik szoba...
Forrás: Egy újabb nyaraló következik: ez a Sandringhem House, ahol a királynő többnyire a karácsonyt és az szilvesztert is tölti.
Forrás: A hely pár órányi útra van Londontól, és viszonylag kevés hivatalos fotó készült a beljeséről. Ez egy azok közül.