Galéria

Ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Forrás: Amióta van kutyánk, azóta mindig tartok otthon legalább egy fertőtlenítő spray-t 'balesetek' esetére, így biztosan beszerzek majd 1-2 két flakonnal.

50 % kedvezmény minden Dettol-termékre.
Forrás: Az új otthonunkban már 2 WC van, így mindig dupla vagy tripla csomagolást veszek a tisztító golyókból, mert így gazdaságosabb.

25 % kedvezmény minden Bref-termékre.
Forrás: Egyszer egy mosogatógép-szerelő azt mondta nekem, hogy havonta egyszer érdemes a gépet üresen átmosni. Ez a termék a kedvencem,mert csak beteszem a gépbe és így gyakorlatilag kipucolja saját magát. 

40 % kedvezmény minden Finish-termékre.
Forrás: Nem túl sok fekete ruhánk van, de ami van, az általában elegánsabb darab: ingek, nadrágok, s nem annyira szerencsés, ha ezeknek kifakul a színe. Épp ezért az általános mosószeren kívül mindig veszek egy kis flakon kimondottan sötét színű ruhákhoz való mosószert is. 

30 % kedvezmény minden Perwoll-termékre.
Forrás: Rengeteg időt töltök a szabadidőmből a konyhában. Imádok sütni és az ízekkel kísérletezni, ami persze néha iszonyú mennyiségű mosatlant és takarítani való felületet is jelent. Mindig a legnagyobb tekercs papírtörlőt viszem haza, abból is általában 2-3 darabot, hogy legyen tartalékba: törölgetéshez, zsír felitatásához, de még néha ablakpucoláshoz is remekül jön.

20 % kedvezmény bármely ZEWA-papírtörlőre.
Forrás: Tudom, furán hangzik, de évekig úgy éreztem, hogy még a frissen mosott ruháinknak sincs kellemes illata, ezt pedig a régi lakásunk öreg falainak tudtam be. Úgy gondoltam, a szekrényben is átveszik a ruhák a falak kellemetlen szagát. Minden létező öblítőt kipróbáltam a tartósabb illatért, de eddig csak ezekkel az illatgyöngyökkel sikerült meghosszabbítani kicsit a frissesség érzetét. Ha hasonló cipőben jártok, jó szívvel tudom ajánlani.

15 % és 25 % kedvezmény a Lenor-termékekre.
Forrás: És egy kis 'luxus'. Ősszel és télen imádok illóolajakat és illatgyertyákat párologtatni a lakásban. Általában a sütemény-, a méz- és a fahéjillatokra utazom, így biztosan most is lecsapok egy-egy ilyen gyertyára, hogy mindig legyen valami az étkezőben és a dohányzóasztalon.

25 % kedvezmény a Glade-termékekre.